Balon sa kiseonikom
FK Partizan
Balon sa kiseonikom

FK Partizan

Balon sa kiseonikom, Foto: FK Partizan

Pored restorana, terena sa pravom i veštačkom travom, kompleksa za smeštaj igrača, centar je opremljen i modernim medicinskim blokom koji je na usluzi kompletnoj crno-beloj bazi. Pored obnove terena i sredstava za rad i mehanizaciju, medicinski blok FK Partizan obogaćen je sa nekoliko aparata i alata najnovije generacije koje će pomoći u još bržem oporavku igrača posle napornih utakmica.

Medicinski blok je tako bogatiji za Bubble air balon sa stoprocentnim kiseonikom, koji će pomoći pri oporavku igrača, kao i Indiva laserom. Kako objašnjava klupski doktor mr.dr Ilija Rosić, reč je o jednom od najsavremenijih aparata, koji poseduju ne samo privatne klinike u zemlji, već svi veliki fudbalski klubovi Evrope.

Bubble pure air čist vazduh oslobođen je štetnih i gasovitih materija. Optimatizuje oporavak sportista što dokazuje redukcija nivoa mlečne kiseline 22 odsto i glikemije 10 odsto. Omogućava udisanje 99,995 odsto čistog vazduha, pomaže kod alergija, poboljšava fizičke performanse. Ujedno, predstavlja i tretman za relaksaciju, poboljšava izgled i zdravlje kože!

Pored Bubble pure air, Indiva predstavlja sveobuhvatno sredstvo u fizikalnoj terapiji pacijenata. Indiva laser reguliše ćelijski metabolizam, oporavak tkiva, stimulaciju matičnih ćelija, stimulaciju krvotoka, a ujedno ima analgetski i antiinflamatorni efekat.

Veoma je efikasan u lečenju akutnih sportskih povreda, lečenju osteoartritisa, bolova u zglobovima…

Medicinski blok već nekoliko godina koristi i Bioptron svetlosnu terapiju za eliminaciju znakova zapaljenja, bola i sanaciju povreda igrača, a koji je 2013. godine na svetskom anti ejdzing kongresu u Parizu nagrađen Oskarom u medicini!

Komentari (2)

momazver

13.10.2017 21:40

Lepo,lepo....a jel vam neko reko da je kiseonik oksidant.Stvara rdju na gvoždju,presečena jabuka od njega pocrni...njegova povećana koncetracija nisam siguran da ne ubija ćelije u telu. Mislite o tome.

Nenad

14.10.2017 01:28

Cist vazduh nije isto sto i cist Kiseonik.