Portugal - Meksiko, Pepe
Profimedia
Portugal - Meksiko, Pepe

Profimedia

Portugal - Meksiko, Pepe, Foto: Profimedia

Defanzivac Bešiktaša Pepe je pretrpeo blaži potres mozga na utakmici sa Partizanom, posle kojeg je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) gde mu je pružena pomoć i sve se završili u najboljem redu, a zbog ljubaznosti osoblja i profesionalizma, reprezentativac Portugala se preko Tvitera zahvalio, ni manje ni više nego na srpskom jeziku.

Osim lekarskog tima turskog kluba, veliku pomoć Pepeu pružili su i ljudi iz Partizana. U pitanju su Stevan Đukanović, pukovnik u penziji, 42 godine zaposlen na VMA, koji se zahvaljujući svojim kontaktima pobrinuo da bivši defanzivac Real Madrida bude odmah zbrinut, kao i fizioterapeut kluba iz Humske Željko Đekić.

Njima dvojici, kao i ljudima iz lekarske ekipe Bešiktaša, Pepe se javno zahvalio, jer težih posledica nije bilo.

- Hvala mnogo medicinskom timu Bešiktaša i Partizanovom osoblju za pažnji i brizi. To je fudbal... Poštovanje! Hvala - napisao je Portugalac na Tviteru, pri čemu je poslednju reč napisao na ćirilici.

Podsetimo, Iskusni Portugalac je, nakon što je izmenjen u 72. minutu, prebačen na Vojnomedicinsku akademiju kako bi mu se ukazala lekrska pomoć, a ne bi trebalo da bude problema za njegov nastup u revanšu za sedam dana u Istanbulu posle beogradskih 1:1 u prvom meču.