FK Crvena zvezda, FK Partizan
Marko Metlaš
FK Crvena zvezda, FK Partizan, Foto: Marko Metlaš

Partizan nije izgubio od Crvene zvezde treći uzastopni prvenstveni derbi, a peti ukupno računajući i Kup utakmice, ali je gubitkom dva boda i definitivno ispao iz trke za titulu, mada je veliko pitanje da li bi bio u njoj i da je pobedio. Očekivano, posle meča, iz Partizana su grmeli na Novaka Simovića koji je, po mišljenju Miloša Vazure, direktno uticao na ishod meča. Generalni dirketor je stvorio opasnu teoriju zavere.

Da li je sudija uticao na ishod meča?

 

- Izuzetno sam nezadovoljan zbog načina na koji nam je oteta pobeda nad Crvenom zvezdom. Pre jednaeeterca je dosuđen nepostojeći korner, tako je i izmislio situaciju da pokaže na belu tačku - rekao je Vazura za Telegraf, ali se tu nije zaustavio. 

- Takođe je do 70. minuta prevideo crvene kartone za Sanoga i Kataija, što je bilo očigledno. Jasno je da je sudija Simović odradio svoj deo posla, u poluvremenu je primio poziv koji se ne odbija. Čestitam i njemu i nalogodavcu na obavljenom poslu - izjavio je Vazura, a prenosi ''Telegraf''.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

old Delija

18.10.2020 22:43

Kme Kme Kme, zvao Vucic, sram vas bilo. ?????

sigurica

18.10.2020 22:50

Milose Vazura,popi bensedin.zvezda je bila ,bice I ove kao I narednih godina sampion srbije.uplati kladionicu-sigurno dobijate.