Miloš Vazura
Alo!/Marko Metlaš
Miloš Vazura

Alo!/Marko Metlaš

Miloš Vazura, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Disciplinska komisija FSS izrekla je kazne čelnicima Partizana i Radničkog, Milošu Vazuri i Ivici Tončevu.

Generalni direktor beogradskih crno-belih Miloš Vazura kažnjen je novčano 200.000 dinara i uslovno tri meseca na godinu dana zabranom vršenja funkcije zbog izjave posle utakmice Partizana i Crvene zvezde, kada je rekao da je sudija Simović na poluvuremenu "dobio poziv koji se ne odbija".

Da li su ovo blage kazne za navedene prekršaje?

 

Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev je kažnjen sa 300.000 dinara i uslovno četiri meseca na 15 meseci zabranom vršenja funkcije zbog vređanja sudija, delegata i organa Saveza na utakmici Javora i Radničkog.

I kod Vazure i kod Tončeva kazna o suspenziji automatski stupa na snagu u slučaju da ponove isti ili sličan prekršaj u navedenom vremenskom periodu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

iskren

19.11.2020 17:47

Disciplinska komisija FSS-Crvene Zvezde kaznola Vezuru iTončeva.Šta je sa Terzićem ,laje,pljuje razbija svlačionice i Pantelić ga brani.Vidić je u pravu,totalna besmislenost borbe za bolji rezultat dok su Terzićevi skorojevići-krimosi na vlasti.Čim je mentor spomenuo borbu sa krimosima odma mu prete životom.Ovo me potseća na pokojnog Đinđića,dok mu je mafija trebala ,sve oke,kad je želeo da ih se kurtališe odemu glav.