NAJTEŽI TRENUCI ZA BIVŠEG FUDBALERA Bunjevčević i dalje u DUBOKOJ KOMI, APARATI ga DRŽE u životu!

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević (45) i dalje se nalazi u kritičnom stanju u Kliničkom centru Srbije, na odeljenju neurohirurgije. Goranovo stanje nije se popravilo,

Goran Bunjevčević
Goran Bunjevčević, Foto: Alo/M.Metlaš

Prema saznanjima lista "Alo", i posle 15 dana od operacije aneurizme i ponovnog prijema u šok sobu, legendarnom srpskom fudbaleru stanje je i dalje jako ozbiljno.

DRAMA U BOLNICI Bunjevčević na mašini za disanje: Ne pomera ruke i noge, prete oštećenja mozga!

"Skener je u ponedeljak pokazao da on više nema grčeve u glavi, ali ne mogu da se vide mikro-oštećenja koja je pritom negde dobio. Bunjevčević više nije u veštačkoj komi. Skinut je sa sedacije, ali ne reaguje. Jedino pomera ruke i noge kada mu čiste pluća, pošto se nalazi sve vreme na aparatima za disanje", navodi izvor Alo! iz Kliničkog centra Srbije.

DRAMA Bunjevčević imao izliv krvi u mozak, hitno operisan

Naš sagovornik naglašava da Bunjevčević ne može da bude skinut sa aparata za disanje kako bi mogao samostalno da se pomera i kominicira sa okolinom.

"On se ne odaziva na pozive lekara, nalazi se u pravoj komi. Ne možemo prognozirati njegov ishod, ali što god se duže bude nalazio u ovakvom stanju, moguće su nus pojave poput infekcija, upale pluća, težeg rada bubrega i drugih oštećenja", precizirao je sagovornik Alo!

On je istakao da se ceo tim lekara KCS odeljenja za neurohirurgiju danonoćno brine o Bunjevčeviću i da se nada da će prebroditi krizu.

BUNJEVČEVIĆA JEDVA SPASLI LEKARI Reakcije iz FSS: Molim, prvi put čujem od vas?!

"Za sada je nezahvalno iznositi bilo kakve dalje prognoze", smatra izvor Alo!

Najnovije - Alo.rs