Goran Bunjevčević
Alo/M.Metlaš
Goran Bunjevčević

Alo/M.Metlaš

Goran Bunjevčević, Foto: Alo/M.Metlaš

Prema saznanjima lista "Alo", i posle 15 dana od operacije aneurizme i ponovnog prijema u šok sobu, legendarnom srpskom fudbaleru stanje je i dalje jako ozbiljno.

"Skener je u ponedeljak pokazao da on više nema grčeve u glavi, ali ne mogu da se vide mikro-oštećenja koja je pritom negde dobio. Bunjevčević više nije u veštačkoj komi. Skinut je sa sedacije, ali ne reaguje. Jedino pomera ruke i noge kada mu čiste pluća, pošto se nalazi sve vreme na aparatima za disanje", navodi izvor Alo! iz Kliničkog centra Srbije.

Naš sagovornik naglašava da Bunjevčević ne može da bude skinut sa aparata za disanje kako bi mogao samostalno da se pomera i kominicira sa okolinom.

"On se ne odaziva na pozive lekara, nalazi se u pravoj komi. Ne možemo prognozirati njegov ishod, ali što god se duže bude nalazio u ovakvom stanju, moguće su nus pojave poput infekcija, upale pluća, težeg rada bubrega i drugih oštećenja", precizirao je sagovornik Alo!

On je istakao da se ceo tim lekara KCS odeljenja za neurohirurgiju danonoćno brine o Bunjevčeviću i da se nada da će prebroditi krizu.

"Za sada je nezahvalno iznositi bilo kakve dalje prognoze", smatra izvor Alo!