Đanluiđi Bufon
EPA Alessandro Di Marco
Đanluiđi Bufon

EPA Alessandro Di Marco

Đanluiđi Bufon, Foto: EPA Alessandro Di Marco

Italijanski golman Đanluiđi Bufon, koji je oborio rekord Paola Maldinija po broju odigranih utakmica, veruje da će se za Skudeto boriti Juventus i Inter. Bufon se ove sezone vratio u Juventus i nedugo zatim oborio rekord Maldinija, odigravši 903. utakmicu u klupskoj karijeri u pobedi nad SPAL-om od 2:0.

Sudio je na istom mestu utakmicu pre dve godine!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.09.2019. 12:51 Meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa na programu je u utorak od 21 sat. Crvena zvezda - Arsenal, Foto: Marko Metlaš Evropska kuća fudbala donela je odluku ko će suditi na meču 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Legendarni Điđi je bio zadovoljan ostvarenim uspehom.

"Sigurno je da sam zadovoljan i srećan što sam došao do ovog rekorda, još više jer sam to uradio sa skoro 42 godine. Ni u ludilu nisam mislio da ću i dalje biti ovoliko fizički spreman pre šest, sedam godina", rekao je Bufon za "TMW".

Na vrhu Serije A trenutno se nalaze Điđijev Juventus i Inter, koji će se sastati u narednom kolu, na San Siru.

PROČITAJTE JOŠ:

"To je očigledno borba za Skudeto. Podrazumeva se da se mi borimo za titulu, ali to planira da uradi i Inter. Normalno je da oni veruju da imaju šanse, imaju kvalitetnu ekipu i dobru energiju u timu. Mogu da se bore za trofej", dodao je Bufon.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana