Mateo Garsija
twitter/MarkovicNeb
Mateo Garsija

twitter/MarkovicNeb

Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb

* Prvi meč se igra u Švajcarskoj u sredu od 21:00

* Revanš je 27.08 na stadionu "Rajko Mitić"

* Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona

Crvena zvezda je dovela novo pojačanje, pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa!

Ovim su potvrđena naša pisanja da je Garsija novi fudbaler Crvene zvezde!

Crvena zvezda POTPISALA strašno argentinsko krilo!

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 15.08.2019. 15:15 Zvezda jača pred utakmicu sezone. Mateo Garsija, Foto: Printsreen Twitter/Greek Footbal * Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen * Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Tražio je sportski sektor Crvene zvezde pojačanje na poziciji krila u ovom prelaznom roku.

U međuvremenu se pojavila i ponuda Olimpijakosa ali se Argentinac odlučio za srpskog šampiona!

Zvezda nije postigla dogovor sa Garsijom zbog Olimpijakosa! Grci se umešali u pregovore i žele ga preoteti, Mateo može da bira između dve stvari!

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:31 Vreme ili novac! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb Delovalo je da je dogovor između Argentinca i Crvene zvezde veoma blizu kraja, ali je došlo do komplikacija. Poznato je da ofanzivca Las Palmasa želi da u svoje redove dovede i Olimpijakos, koji je upoznat sa veštinama ovog igrača pošto je igrao na pozajmici u Arisu.

"Pregovori su bili dugi i naporni ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost" - kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Bajern doveo Kutinja na pozajmicu iz Barse, a oglasio se i SRBIN, njegov bivši saigrač!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 13:35 Kad on tako kaže! Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Jeon * Brazilac je na Kamp Nou stigao u januaru prošle godine posle pet i po godina provedenih u Liverpulu * Plaćen je čak 160 miliona evra, ali ni izbliza nije opravdao uloženi novac * Za Barselonu je odigrao 76 utakmica i postigao 21 gol Šampion Španije dugo je pokušavao da se reši najskupljeg fudbalera u klupskoj istoriji Filipea Kutinja i mušterija se najzad pojavila.

Crvena zvezda će moći da registruje Garsiju za utakmice protiv Jang Bojsa!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu