Vind Crvena zvezda - Kopenhagen
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Vind Crvena zvezda - Kopenhagen

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Vind Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kopenhagen je na svojoj stranici na Fejsbuku podsetio na brojne eliminacije rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i poslao poruku srpskom šampionu pred revanš.

Nema vremena za odmor! Igrači odmah odlaze na trening (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ Vladimir Zogović iz Kopenhagena! DATUM I VREME: 12.08.2019. 17:43 - 12.08.2019. 18:25 Let je trajao nešto više od dva sata. Crvena zvezda u Kopenhagenu, Foto: instagram.com/crvenazvezdafk * U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1 * Revanš se igra u utorak od 20 sati * Pobednik ovog duela u poslednjoj rundi kvalifikacija igraće protiv Jang Bojsa Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Kopenhagen gde ih u utorak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U skorijoj prošlosti, danski šampion je izbacivao klubove kao što su BATE Borisov, Dnjepar, Astra itd. dok su crveno-beli prošle sezone uspešno prošli Spartak iz Trnave.

PROČITAJTE JOŠ:

- Pamtite li? Naše lude pobede u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona - piše u nazivu snimka dok se u opisu konsatuje da je Telija Park video neke od magičnih večeri baš u trećem kolu.

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića