Zvezdan Terzić
TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk
Zvezdan Terzić

TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je "bratski" susret sa Olimpijakosom u Ligi šampiona prilika da klubovi ojačaju odnose.

Čelnik Zvezde podsetio je da su veze dva kluba značajne i da su počele pre više od tri decenije, da je prijateljstvo utemeljeno na povezanosti između srpskog i grčkog naroda, ali i da i klubova sa istim bojama i razmišljanjem.

"Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba i šansa da naše bratske odnose podignemo na još viši nivo", rekao je Terzić za grčki "Sport24".

Terzić isto tako govori i da su odnosi rukovodstava klubova prijateljski, a posebno prvog čoveka Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa i njega.

Zvezdan Terzić

ALO/Marko Metlas

Zvezdan Terzić, Foto: ALO/Marko Metlas

Kada je reč o utakmici, Terzić kaže da će timovi na terenu dati maksimum kako bi pobedili.

"Odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje kako bi izašli kao pobednici. Igra se za bodove, značajna finansijska sredsta i slavu u Ligi šampiona".

Veliki respekt dao je Olimpijakosu, uz reči da je formirao možda i najbolju ekipu u poslednjoj deceniji.

"Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba nastaviće da živi još jače", zaključio je on.

Ćirić u Barseloni, Siniša u Sampdoriji! Miha juri da se pozdrave, a legenda Partizana ga pita "E, otkud ti ovde?"

AUTOR: Nedeljenik/S.I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 08:31 - 01.10.2019. 08:39 Komična scena ilustruje količinu pažnje koju je Dragan Ćirić posvećivao fudbalu. Dragan Ćirić, Foto: Printscreen Youtube / Zonajuan Pronaći majstora u srpskom fudbalu, onog sa filigrantskim osećajem za dribling i sa lukavstvom u jednom, a mudrošću u drugom džepu, posebna je i vrlo zahtevna disciplina.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Olimpijakos igra se večeras na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!