Nikola NInković
Alo
Nikola NInković

Alo

Foto: Alo
Nikola Ninković

Youtube/picenotime

Foto: Youtube/picenotime

-Bio sam u Italiji kod Nikole, odvezao sam mu automobil koji je kupio ovde, u Srbiji. Međutim, kada je počela ludnica sa koronavirusom, obojica smo došli kući. To je bilo pretprošle srede, pre tačno dve nedelje - počeo je priču za naš list rođeni brat veziste Askolija.

-Nikola je odmah po dolasku u Beograd otišao u hotel u kojem uvek odseda kada je u prestonici. U dokumentima mu stoji moja adresa, ali gotovo nikada ne bude kod mene zato što je stan mali i nema mesta za obojicu. On voli da ima komoditet i da može da ga poseti neko od drugara, devojka...- objašnjava Nemanja Ninković za "Alo!".

Nikola NInković

Printscreen

Foto: Printscreen

Kako kaže, policija mu je pozvonila na vrata nekoliko dana posle njihovog dolaska.

-Tada su oni otišli u hotel kod Nikole kako bi proverili da li je na adresi i ispred hotela bili su parkirani danima, sve dok nije isteklo onih rizičnih 14 dana posle ulaska u zemlju - kaže Nemanja, koji je potvrdio naša saznanja da njegov brat nije bio sam u hotelskoj sobi, ali, kako je rekao, ne sa prostitutkom, nego sa svojom devojkom.

Nikola NInković

Printscreen

Foto: Printscreen

-Sa njim je bila njegova devojka, ali je ona odmah u četvrtak ujutru otišla svojoj kući - kaže za "Alo!" rođeni brat fudbalera.

Iako se do sada na koronavirus nisu testirali ni on ni brat jer za tim nije bilo potrebe, kako kaže, rado će to učiniti ukoliko im neko zatraži.

Nikola Ninković

Blic/Marko Metlaš

Foto: Blic/Marko Metlaš

-Bogu hvala, zdravi smo, dobro se osećamo. Osim što mama iz Šapca zove svaki dan jer brine, sve drugo je u najboljem redu - otkriva Nemanja Ninković.