Branko Jovičić
FK Crvena zvezda
Branko Jovičić

FK Crvena zvezda

Branko Jovičić, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak počinju pripreme za nastavak sezone posle mesec i po pauze, a miljenik „delija” Branko Jovičić ne može da dočeka da prvi trening počne.

- Jedva čekam da izađemo na grupni trening, svi smo se uželeli fudbala, lopte, druženja... Obradovala nas je vest da će se Superliga nastaviti. Nedostaje mi sve što ima veze sa Zvezdom, i „Marakana” i saigrači i navijači. Crvena zvezda je moja druga kuća - kaže za Alo.rs Zvezdin lav.

Porodica je stub društva

Prinudnu pauzu je iskoristio na najbolji mogući način.

- Prijalo mi je što sam imao više vremena za najmilije. Porodica je stub društva. Naravno, tu su i moji saigrači s kojima sam bio u svakodnevnom kontaktu - ističe popularni Bakula.

Crveno-beli su poslednju utakmicu odigrali 14. marta na svom stadionu protiv Napretka (3:0).

- Od uvođenja vanrednog stanja smo radili od kuće po planu i programu stručnog štaba. Klub nam je omogućio sve potrebne rekvizite kako bi održavali formu u nesvakidašnjim okolnostima - dodaje Jovičić.

Očekuje se da Superliga nastavi u poslednjoj nedelji maja.

- Imamo kvalitet, verujem da ćemo brzo dostići formu u kojoj smo bili do momenta prekida Superlige - naglašava požrtvovani fudbaler veznog reda.

Zvezda je lider sa 11 bodova više od Parizana četiri kola pre kraja ligaškog dela sezone.

- Svaki trofej sa Zvezdom ima posebnu draž. Mi se pred nastavak prvenstva nalazimo u dobroj poziciji da odbranimo titulu. Potrudićemo se da sezonu završimo i sa duplom krunom - zaključio je Branko Jovičić.