Može da se pohvali  iskustvom: Borjan
Promo
Može da se pohvali  iskustvom: Borjan
Može da se pohvali iskustvom: Borjan, Foto: Promo

 

Borjan briljira na golu kanadske reprezentacije, za koju ima 30 nastupa, a poslednje bravure je demonstrirao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u severnoameričkoj zoni kvalifikacija. Kanada je najpre savladala Honduras (1:0), a onda izborila remi na gostovanju Salvadoru (0:0).


Borjan se poverio prijateljima da mu je životni san da stane na gol Partizana, ali da mu donošenje takve odluke ne bi bilo nimalo lako.


I pored interesovanja crno-belih, pretpostavlja se da Borjan želi da izbegne spekulacije da mu buduća supruga “namešta transfer”. Izabranica njegovog srca je Snežana Filipović, direktor marketinga kluba iz Humske, i zbog toga je prilično oprezan prilikom donošenja konačne odluke.

Milan s lepšom polovinom Snežanom Filipović
Milan s lepšom polovinom Snežanom Filipović, Foto: Marko Metlaš


- Snežana ima svoj posao, svoju karijeru, ja imam svoju i pomalo se plašim da bi moj eventualni dolazak bio komentarisan na neki vanfudbalski način. Zbog toga još razmišljam o narednom potezu. U Ludogorecu imam odličan ugovor, ali bih svakako više voleo da sam bliži Snežani i prijateljima.

 

Prija mi interesovanje Partizana, za taj klub bih dao sve, novac svakako ne bi bio presudan, ali još vagam da li bi taj moj potez bio pametan - otkrio je Borjan prijateljima koji ga danima nagovaraju da obuče crno-beli dres.