Dejan Stanković
EPA
Dejan Stanković

EPA

Dejan Stanković, Foto: EPA

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je pobeda večeras nad Gentom najbitnija i da ekipa želi prvo mesto u grupi Lige Evropa.

- Na kraju smo pobedili, što je najbitnije. Sada čekamo Rad na Marakani i onda da se spremimo dobro za Hofenhajm za to prvo mesto u grupi - rekao je Borjan za Arenu posle utakmice u Belgiji.

Zvezdi sledi duel sa Hofenhajmom u Beogradu. Borjan je pobedu nad Gentom posvetio onima koji zbog korona virusa i povreda nisu mogli da budu sa ekipom u Belgiji.

- Imamo fenomenalnu svlačionicu. Pobedu bih posvetio onima koji nisu bili ovde sa nama, ali biće već sledeću. Momci su uradili fenomenalan posao, pokazali jačinu, čvrstinu, sve. Svaki duel je bio borba. Ne odustajemo ovde, idemo dalje - kazao je Borjan.

Gent Crvena zvezda

EPA

Gent Crvena zvezda, Foto: EPA

Strelac u Belgiji Nemanja Milunović je rekao da Zvezdin tim "kao jedan".

- Lomilo se i u Hofenhajmu, ali još jednom pokazujemo da ovo ide iz svlačionice, da smo svi kao jedan. Pohvalio bih momke koji su zamenili one koji nisu bili tu. Ovo je kruna tog jedinstva. Idemo ka onome što smo zacrtali - rekao je Milunović.

Crvena zvezda će u sledećem kolu Lige Evropa dočekati Hofenhajm sledećeg četvrtka, a potom joj sledi i duel u gostima sa Slovanom.

PROČITAJTE JOŠ: