Milan Pavkov i Milan Borjan
instagram printscreen
Milan Pavkov i Milan Borjan

instagram printscreen

Milan Pavkov i Milan Borjan, Foto: instagram printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Posle velikog slavlja navijača i igrača na ulicama Beograda, fudbaleri Zvezde su se uputili u kafanu za epilog proslave!

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

Nisu svi igrači otišli u kafanu, već je to bilo odabrano društvo u kom su se našli Milan Pavkov, Marko Gobeljić i Milan Borjan koji je došao sa svojom suprugom Snežanom, koja je dokumentovala ceo događaj!

Atmosfera je došla do usijanja kada je krenula pesma popularne pevačice Jasne Milenković, koja je poznatija kao Jami.

Arijana i Siniša su izgubili dete, patnja zbog toga i dalje traje, ta se misao uvek pojavi!

AUTOR: Story-Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 28.08.2019. 13:14 Borba koja i dalje traje! Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Screenshoot Instagram Legendarni srpski fudbaleri i sadašnji trener Bolonje, Siniša Mihajlović pre nešto više od 40 dana je objavio da boluje od leukemije, a odmah je krenuo sa tretmanima.

Očigledno da je ova pesma popularna među fudbalerima Crvene zvezde pošto su sva trojica pevala na snimku! Tu slavlje nije stalo, već se nastavilo u istom ritmu!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!