FK Crvena zvezda, FK Partizan
Marko Metlaš
FK Crvena zvezda, FK Partizan

Marko Metlaš

FK Crvena zvezda, FK Partizan, Foto: Marko Metlaš

Kako ocenjujete suđenje?

 

- Pričalo se mnogo o dominaciji u derbijima pre ove utakmice. Zvezda je i u ovoj utakmici pokazala dominaciju, koju pokazuje već godinama unazad u domaćem šampionatu. Partizan nije izašao iz svog šesnaesterca, mi smo diktirali tempo utakmice. Poklonili smo im gol, ali smo se brzo vratili i imali nekoliko izrazitih prilika: Gobeljić je pogodio stativu, Falćinelijeva prilika glavom i Nikolićeva posle kornera – istakao je Borjan.

Čuvar mreže trostrukog uzastopnog šampiona je naglasio da je ponosan na tim, kao i da Zvezda iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

- Mi smo kvalitet i dominaciju dokazali plasmanom u dve grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona, a na ovom meču smo pokazali da možemo da se nadamo i četvrtoj uzastupnoj tituli šampiona Srbije i da je zaslužujemo. Kao kapiten ponosam sam na moje momke, kao i na moj klub koji je jednom pokorio Evropu i iz godine u godinu potvrđuje kvalitet.

Takođe, imao je poruku i za tabor večitog rivala.

- Mi ćemo uzvratiti dobro gostoprimstvo igračima i stručnom štabu večitog rivala u prolećnom delu šampionata, a ukoliko budu želeli da pogledaju rezultate dominacije i Evropu, a bude dozvoljeno prisustvo publike u Ligi Evrope, ostavićemo im najbolja mesta – podvukao je Milan Borjan.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Peca

18.10.2020 22:41

Koju li je utakmicu gledao Borjan

mile gane

18.10.2020 23:04

https://www.alo.rs/sport/fudbal/borjan-sve-bih-dao-za-partizan/19303/vest covek od principa!

rus

18.10.2020 23:29

jedino ako misli na dominaciju sudija zvezdinih alo decko idi kod ocnog lekara

za sud

18.10.2020 23:35

11(partizan):12(c.z.+nikolic)=1:1