KRAJ SAGE! Bogdan Bogdanović potpisao, ima novi klub (FOTO)

Zaradiće baš mnogo novca.

Bogdanović Lejkersi
Bogdanović Lejkersi, Foto: AP/ Kevin C COX

Bogdan Bogdanović je novi član Atlante! Reprezentativac Srbije je sa Atlantom potpisao četvorogodišnji ugovor sa čelnicima Atlante. Parafom Bogdana za Jastrebove je konačno okončana transfer saga koja je trajala mesecima. 

Srbin će za četiri godine u Atlanti zaraditi čak 72 miliona dolara, 18 po sezoni, ne računajući bonuse. Bogdanović je dugo bio povezivan sa Milvokijem, ali je Atlanta bila jedina konkretna, a osim dobre ponude Bogdanoviću, nagovestila je da će napraviti odličan tim koji bi sledeće sezone mogao da se bori za sam vrh na Istoku.

Sakramento Kingsi će sadimati 48 sati da odluče da li će izjednačiti ponudu Atlanta Hoksa i zadrže Bogdana Bogdanovića ili će ga pustiti da se pridruži četi Lojda Pirsa iz Džordžije. Srbin će, prema novom ugovoru, imati opciju da raskine ugovor pred početak četvrte sezone.Takođe, uključena je i "no-trade" klauzula prema kojoj u prvoj godini ugovora Sakramento ne bi mogao da trejduje srpskog igrača. Atlanta je inače već dovela Danila Galinarija i Ražona Ronda, a na NBA draftu pokupili su Onjekua Okongvua.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti