Vladan Milojević
EPA/Lukas Barthtuttas
Vladan Milojević

EPA/Lukas Barthtuttas

Vladan Milojević, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 20 časova igraju meč Linglong Superlige Srbije sa Radom, a šef stručnog štaba, Vladan Milojević ima velikih problema sa sastavljanjem tima!

PROČITAJTE JOŠ:

"Danas očekujemo da se vrate Ben, Degenek i Borjan. Videćemo kakva je situacija sa njima zbog dalekih putovanja. Onako ‘telefonski’ imam informaciju da su ok. Drago mi je zbog dobrih rezultata koje su ostvarili u svojim reprezentacijama. Ova pauza nam je pomogla zbog povreda pojedinih igrača koje smo uspeli da saniramo i ako ne od utakmice sa Radom, onda već za duel sa Totenhemom trebalo bi da imamo sve u trenažnom procesu" – najavio je Milojević.

Kanjas je spreman za utakmicu, a pod znakom pitanja su Boaći i Gajić:

"Boaći vuče neku manju povredu i nije igrao iz predostrožnosti (protiv Trepče u Kupu). Videćemo kakva je situacija, kao i sa Gajićem. Ako ne sutra, u toku sledeće nedelje sigurno će biti spremni".

Skupo plaćeni Holanđanin Radživ Van la Para se još uvek nije uklopio u tim i nije opravdao velika očekivanja.

"Svi igrači koji su došli zaslužuju da budu ovde. Nisu džabe došli, ali treba im vremena, treba da budu strpljivi. La Para se polako uklapa. Velika su očekivanja u Zvezdi, traži se ‘sad i odmah’, ali bićemo strpljivi sa njim jer verujemo da će ispuniti očekivanja."

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu