Crvena zvezda - Suduva
Alo/Marko Metlaš
Ričmond Boaći

Marko Metlaš

Ričmond Boaći, Foto: Marko Metlaš

Fudbaleri Crvene zvezde ovog vikenda otpočinju takmičenje u Superligi Srbije u sezoni 2019/20. U subotu od 20 sati na svom terenu odmeriće snage sa ekipom Javora. Napadač crveno - belih Ričmond Boaći istakao je da je ekipa potpuno spremna i motivisana za start domaćeg takmičenja.

"Imamo tako dobru ekipu da svaki igrač može da uputi odličan pas i pomogne u postizanju gola. Kada god dobijem loptu kažem sebi pokušaj, daj sve od sebe i rezultat će doći. Tako je bilo protiv Suduve, a verujem da će tako biti i već na prvoj utakmici u domaćem prvenstvu protiv Javora" , rekao je Boaći.

Zvezdin napadač istakao je da odlično na terenu sarađuje sa Markom Marinom.

"Kada imam Marina iza sebe to je kao kada Eto i Inijesta igraju zajedno. Sa njim na terenu mnogo mi je lakše da postižem golove. Kada dodamo da su tu i Ben i Ivanić stvari su još lakše. Svi međusobno znamo kako se krećemo na terenu i gde je kome najbolje da dodamo loptu. Zato sam uveren da ćemo ove sezone biti još efikasniji nego prošle sezone.

boaci

m. metlas

boaci, Foto: m. metlas

Boaći podršku sa tribina označava kao dodatnu snagu njegove ekipe.

"Navijači nam mnogo znače, svi dobri rezultati su i njihova zasluga. Fantastična atmosfera dočekala nas je na prvoj utakmici na Marakani u Evropi, a uveren sam da će tako biti i na startu domaćeg prvenstva. Nedostajale su nam takmičarske utakmice i najbolja podrška sa tribina. Sada krećemo u novu sezonu i pozivam sve kojima je crveno-bela boja u srcu da dođu u subotu i podrže nas.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako ističe Zvezdin napadač, lično se oseća potpuno spremno.

"Mnogo podiže samopouzdanje igraču kada prođe ceo pripremni period sa ekipom, bez ometanja. To da je snegu da trčiš, da se boriš i da uradiš šta god poželiš sa loptom. Poslednjih mesec dana prethodne sezone sam propustio zbog povrede, nije mi bilo lako, ali zato sam sada još jači – poručio je Boaći.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda titula!