Srđan Mijailović
ALO! / Vladimir Zogović
Srđan Mijailović

ALO! / Vladimir Zogović

Srđan Mijailović, Foto: ALO! / Vladimir Zogović

Još jedan povratnik u srpski fudbal. Iako je prelazni rok završen, promene igračkog kadra su i dalje moguće, o čemu svedoči informacija da je novi član Čukaričkog Srđan Mijailović.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje obavezao se na jednogodišnju saradnju Brđanima, koji su posle zatvaranja letnje pijace iskoristili pravo angažmana jednog igrača sa „čistim“ papirima. Kako je zadnji vezni nedavno raskinuo ugovor sa Krila Sovjetov i napustio Rusiju, nesmetano je mogao da pređe u bilo koji klub. Izabrao je Čukarički u nadi da će u ekipi trenera Dušana Đorđevića imati dovoljno minuta da se vrati u ritam.

Ugovor je potpisan do kraja sezone.

Srđan Mijailović je dete Crvene zvezde, u prvi tim ga je prekomandovao i na veliku scenu lansirao Robert Prosinečki, leta 2013. odveo ga je hrvatski stručnjak u turski Kajzeri, da bi pre tri sezone popularni Mićko prešao u Krila Sovjetov. U dresu kluba iz Samare odigrao je 72 utakmice, dao četiri gola, a minule sezone na ruskim terenima skupio je 16 mečeva.

Mijailović se najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog, u biografiji ima i pet mečeva za A reprezenatciju Srbije pod komandnom palicom Siniše Mihajlovića. 

PROČITAJTE JOŠ: