Valbuena
AP Photo/Lefteris Pitarakis
Valbuena, Foto: AP Photo/Lefteris Pitarakis

Nakon sedam uzastopnih titula, Olimpijakos ne uspeva da osvoji šampionat!

Zbog toga su čelnici rešili da zvučnim pojačanjem otvore pijacu i na Karaiskakis stadion sleteo je nekadašnji reprezentativac Francuske - Matju Valbuena!

Nije više u zenitu i ne pruža onako maestralne partije omaleni vezista, ali i sa 34 godine predstavljaće značajno pojačanje za atinske crveno bele. U Grčku Valbuena dolazi iz Turske, gde je prethodne dve godine branio boje Fenerbahčea.

FK Partizan 2017/18. ognjen ožegović

Alo!/Marko Marković

 Francuz je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom produžetka saradnje na još šest meseci, a u Pirej dolazi kao slobodan agent.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Najbolje partije je pružao na početku svoje karijere dok je nosio dres Olimpika iz Marselja od 2008. - 2014. godine. Prelazi kasnije u Dinamo iz Moskve, da bi samo godinu dana kasnije potpisao za Lion i tako postao izdajica kod navijača Marselja.

Marselo Bijelsa

Profimedia

Bio je tad na udaru navijača bivšeg kluba, a nešto kasnije i čitave nacije nakon skandala kada ga je Karim Benzema navodno i nikad dokazano ucenjivao. Tadašnji selektor nije želeo da se bavi tim stvarima, pa je obojicu odlučio da liši poziva u nacionalni tim.

 Za reprezentaciju je odigrao 52 utakmice i postigao osam golova.