Marko Janković
Marko Đoković
Marko Janković

Marko Đoković

Marko Janković, Foto: Marko Đoković

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju večeras od 19 časova 160. "večiti derbi" koji može da odluči šampiona Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

100 KLINACA PROTIV 3 FUDBALSKA REPREZENTATIVCA Odigran spektakularan meč, mnoštvo ludih poteza i SAMO JEDAN GOL! Ovo morate videti (VIDEO)

TRI SRPSKA KLUBA KAŽNJENA ZBOG MOGUĆEG DOGOVARANJA MEČEVA Na listi sumnjivih nalazi se i PARTIZAN, i to kada su najubedljivije pobedili

VEČITI DERBI GLUMAČKIH GROMADA! OVO SU NAJSLAVNIJI NAVIJAČI Zvezda ima Bate, Gagu, Glogovca, Čkalju, a Partizan Radmilovića, Boru, Miju, Bjelu... ko bi pobedio? (FOTO)

 

Bivši fudbaler Partizana, Marko Janković, koji je za crno-bele igrao do početka prolećne sezone, na veoma primitivan i prostački način je hteo da motiviše bivše saigrače za 160. derbi!

Naime, on je na svom Instagramu objavio "story" (priču) koja više izgleda kao dečija prepucavanja nego poruka koja bi trebalo da podstakne crno-bele, uz to u Zvezdinom dresu ima saigrače iz reprezentacije Crne Gore kao što su Filip Stojković i Mirko Ivanić.

"Ona drhti pred tobom, zna da ćeš je uvek j... pa makar bio i na dnu, kako je kur** standarde nabacila, ali je ostala jeftina dr*** iz pregrađa" - objavio je Marjko Janković na svom Instagramu.

Marko Janković

instagram/marko10j

Marko Janković, Foto: instagram/marko10j

Nema sumnje da je ovo veoma nezrela poruka Jankovića, koji je na primitivan način pokušao da motiviše crno-bele!