Leonardo, Tavamba, Everton i Đuričković
FK Partizan
Leonardo, Tavamba, Everton i Đuričković

FK Partizan

Leonardo, Tavamba, Everton i Đuričković, Foto: FK Partizan

Niški Radnički je doveo ozbiljno i zvučno pojačanje. Ugovor sa čelnicima "Reala sa Nišave" potpisao je Petar Đuričković (29). Iskusni vezista je dobro poznato lice na Čairu, pošto je ponikao u Radničkom, a boje kluba iz Niša branio je od 2014. do 2016. godine. Za to vreme je upisao 69 nastupa, postigao pet golova i profilisao se kao jedan od najboljih igrača sredine terena u Superligi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Fudbalski klub Radnički danas je doveo ozbiljno i zvučno pojačanje. Ugovor sa niškim timom potpisao je Petar Đuričković (29). Iskusni vezista je dobro poznato lice na Čairu, pošto je ponikao u Radničkom, a boje kluba iz Niša branio je od 2014. do 2016. godine. Za to vreme je upisao 69 nastupa, postigao pet golova i profilisao se kao jedan od najboljih igrača sredine terena u Superligi. -Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, prepoznao sam visoke ambicije za naredni period i kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair. Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku- rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora. Ovaj fudbaler je u svom prvom mandatu u Radničkom bio veliki ljubimac niške publike. Iz Radničkog je prešao u Partizan, sa kojim je bio prvak Srbije, a potom je sa puno uspeha igrao za grčki Ksanti. Osim pomenutih timova, bio je još član Sopota, Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde. -Taj podatak da me je volela publika ovde je još jedan motiv za mene. Volim ovaj klub i drago mi je što ću ga ponovo predstavljati i imati priliku da još nekoliko godina donosim radost našim navijačima. Klub je sada na visokom nivou što se tiče ogranizacije i smatram da ovde mogu da podignem kvalitet, a i da sam napredujem kao fudbaler. Sakupio sam puno iskustva u prethodnih nekoliko godina i mogu da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Pratio sam utakmice Radničkog ove sezone. Upoznat sam sa sistemom, pričao sam sa trenerom Radoslavom Batakom, poznajem i dosta saigrača i mislim da neću imati nikakvih problema oko adaptacije i da ću se brzo uklopiti u ekipu- završio je Đuričković.

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on Sep 30, 2020 at 9:03am PDT

- Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom, prepoznao sam visoke ambicije za naredni period i kada mi je predočio plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair. Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku - rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora.

Đuričković je u svom prvom mandatu u Radničkom bio veliki ljubimac niške publike. Iz Radničkog je prešao u Partizan, sa kojim je bio prvak Srbije, a potom je sa puno uspeha igrao za grčki Ksanti. Osim pomenutih timova, bio je još član Sopota, Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde.

https://www.youtube.com/watch?v=k6et0iorgSw

- Taj podatak da me je volela publika ovde je još jedan motiv za mene. Volim ovaj klub i drago mi je što ću ga ponovo predstavljati i imati priliku da još nekoliko godina donosim radost našim navijačima. Klub je sada na visokom nivou što se tiče ogranizacije i smatram da ovde mogu da podignem kvalitet, a i da sam napredujem kao fudbaler. Sakupio sam puno iskustva u prethodnih nekoliko godina i mogu da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Pratio sam utakmice Radničkog ove sezone. Upoznat sam sa sistemom, pričao sam sa trenerom Radoslavom Batakom, poznajem i dosta saigrača i mislim da neću imati nikakvih problema oko adaptacije i da ću se brzo uklopiti u ekipu - završio je Đuričković.

PROČITAJTE JOŠ: