Eva Amuri Martino i Kajl Martino
instagram.com/thehappilyeva/
Eva Amuri Martino i Kajl Martino

instagram.com/thehappilyeva/

Eva Amuri Martino i Kajl Martino, Foto: instagram.com/thehappilyeva/

Glumica i blogerka Eva Amuri Martino, ćerka slavne glumice Suzan Sarandon, objavila je da se razvodi od fudbalera Kajla Martina, iako je njihovo treće dete na putu. Eva i Kajl stavili su tačku na osam godina dug brak, u kome su dobili sina i ćerku, a Eva je trenutno trudna treći put. Glumica i blogerka vest o razvodu objavila je na društvenim mrežama.

Fudbalski svet zgrožen! Konte dobio čak i metak! (FOTO)

AUTOR: Blicsport/ Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.11.2019. 10:14 Zasad je sve ostalo na pretnjama. Antonio Konte, Foto: AP Rui Vieira Velika bura podigla se u Italiji pošto je Antonio Konte dobio žestoku pretnju, u pismu koje je stiglo na njegovu adresu nalazio se čak i metak. AUTOR: Kurir/Alo.rs / M.

- Naša porodica kreće drugim putem. Nakon dugog razmišljanja i truda oko našeg odnosa, doneli smo tešku odluku da se razdvojimo i više ne budemo par. Predani smo i srećni što ćemo odgajati troje naše predivne dece kao bliski prijatelji, i imamo veliko međusobno poštovanje. Toliko smo zahvalni na svim darovima koje nam je decenija provedena zajedno donela - poručila je ona.

Eva i Kajl vezu su otpočeli pre deset godina, a venčali su se 2011. Ona je u javnosti već govorila o problemima, koje je par imao od samih početaka. Jednom prilikom otkrila je da njen suprug nije bio posvećen odgajanju dece koliko i ona.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

- Minimalno mi je pomagao s decom i to je trajalo godinama. Bila sam toliko frustrirana. Zamerala sam mu jer sam i ja sve vreme radila. Bila sam iscrpljena, da budem iskrena - napisala je ona nedavno na svom blogu.

Česi na meti UEFE zbog skandiranja „Kosovo je Srbija"!

AUTOR: Kurir/Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 16.11.2019. 08:53 Česka je pobedila rezultatom 2:1. Češka - Kosovo, Foto: EPA Martin Divisek Ekipa takozvane države Kosovo i njeni navijači prošli su u češkom Plzenju kao bosi po trnju.

Eva je naglasila i da bi se ona i fudbaler razišli i ranije da nije ostala trudna, a u septembru ove godine otkrili su da čekaju dečaka.