Aleksandar Stanojević
twitter/SeeNewsEGY
Aleksandar Stanojević

Profimedia

Aleksandar Stanojević, Foto: Profimedia

* Sa 36. godina postao je najmlađi trener u istoriji Partizana

* Vodio je crno-bele od 2010.-2012.

* Uspeo je da uvede Partizan u Ligu šampiona

Brojni mediji su preneli da je nekadašnji strateg Partizana, Aleksandar Stanojević, preuzeo ekipu egipatskog Zamaleka, ali došlo je do preokreta kakvog uglavnom ima na filmovima.

Naime, Zamalek je u četvrtak objavio da je postignut dogovor sa Stanojevićem i njegov debi se očekivao već ovog vikenda.

Ronaldo je bio egoista u svlačionici, uvek je bio u blizini ogledala, nekada je provodio ceo dan ispred njega!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 08:29 Otkrio kako je Bekam zaradio masnicu na oku! Dijego Forlan, Foto: Profimedia * Dijego Forlan je nastupao za Mančester junajted u periodu od 2002.-2004. * Za to vreme odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova * On je najbolji igrač Svetskog prvenstva 2010.

Međutim, u subotu je Zamalek predstavio novog trenera, Milutina Sredojevića koji je dao ostavku na mestu šefa stručnog štaba Orlando Pajretsa u Južnoj Africi.

Tamošnji mediji su preneli da je predsednik Zamaleka objavom da je Stanojević novi trener tog kluba, zapravo želeo da zavara neprijatelje, pa je nekadašnjeg trenera Partizana iskoristio kao mamac i neometano dogovorio saradnju sa drugim srpskim trenerom, Milutinom Sredojevićem.

Zaista nesvakidašnja situacija!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu