Luka Jović, Sofija Milošević, Tošić, Ljajić, Radonjić
EPA Juanjo Martn
Luka Jović

EPA Juanjo Martn

Luka Jović, Foto: EPA Juanjo Martn

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Srbije, Luka Jović je našao novu devojku, Sofiju Milošević koja je prethodno bila u vezi sa Ademom Ljajićem, a povezivali su je i sa Duško Tošiće, Nemanjom Radonjićem ali i sa Hrvatom Anteom Rebićem!

PROČITAJTE JOŠ:

Tim povodom oglasila se i Lukina bivša devojka Anđela Manitašević, koja sa njim ima sina Davida! 

"Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće" - rekla je Anđela za "Srpski telegraf".

Luka Jović sa devojkom

Instagram

Luka Jović sa devojkom, Foto: Instagram

Sofija i Luka su uslikani zajedno u prestonici Španije, a navodno su u vezi od avgusta. Trenutno kriju svoju vezu zato što je Sofija tri godine bila sa Ademom Ljajićem (28), fudbalerom Bešiktaša, koji je godinama standardni član nacionalnog tima Srbije. 

Simanićeva devojka bodrila Zvezdu sa tribina, onda u suknjici raširila noge i - sve izletelo! Najbolji potez meča (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 25.10.2019. 14:05 Momenat koji su mnogi pauzirali na snimku. Šeron Stoun ima naslednicu, Foto: Youtube/Parkdale Pictures Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Barselone u "Pioniru", a jedan detalj sa tribina zaintrigirao je sve u hali, ali gledaoce pored malih ekrana. Šeron Stoun, Vi li ste?

Kad su njih dvoje raskinuli, ovu manekenku su povezivali sa brojnim fudbalerima! Duško Tošić i Sofija provodili su se zajedno u kafani u februaru, a snimak je u javnost isplivao zahvaljujući ćerci naše fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, koji je takođe bio sa njima.

Ubrzo je i našla novu "žrtvu", Hrvata Ante Rebića koji je Sofiju upoznao u beogradskom hotelu dok se lečio od povrede! Zapratili su jedno drugog na Instagramu, a od trenutka kada se pisalo o njihovoj romansi, Hrvat ju je otpratio sa Instagrama!

Sofija Milošević

Masanori Jošida/Alo!

Sofija Milošević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

BIvšeg fudbalera Crvene zvezde, Nemanju Radonjića upoznala je na splavu, a na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako ga grli i ljubi dok on uzdržano stoji. Njih dvoje su zajedno letovali u Budvi!

Sofija Milošević se u nekoliko navrata zabavljala sa srpskim teniserom Viktorom Troickim (33). Prvi put su bili u vezi 2006. godine, a romansu su obnovili 2014.!

Ona se čak i pojavila sa Viktorom na svadbi Novaka i Jelene Đoković 2014. na Svetom Stefanu!

Sofija Milošević

Printscreen

Sofija Milošević, Foto: Printscreen

Sad je na redu došao Luka Jović, sa kojim je u vezi od avgusta! Luka je postao otac u februaru, a Anđela je otkrila kakav je njihov odnos:

"Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutru. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće sve troje ili na ručak, večeru. A s kim se on viđa, Sofija ili neka druga, to mene stvarno ne zanima" - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO

Prva izjava Ognjena Kuzmića!