Džordon Ajb
EPA
Džordon Ajb

EPA

Džordon Ajb, Foto: EPA

Nekadašnji fudbaler Liverpula Džordon Ajb prolazi kroz najteži period u karijeri, pa i u životu. Engleski ofanzivni vezista trenutno je član ekipe Derbi Kauntija, ali ne briljira ove sezone u dresu kluba koji predvodi Vejn Runi. Razlog za tako nešto je i više nego ozbiljan. Ajb pati od depresije.

Prethodne sezone je odigrao dva prvenstvena i dva kup meča za Bornmut, a ove godine je upisao samo tri minuta za Derbi Kaunti. Osetio je da treba nekome da se izvini.

- Želeo bih da se izvinim svim svojim navijačima širom sveta. Nalazim se na mračnom mestu, borim se sa depresijom. Ovo nije način da se ponovo nađem u medijima ili da pričate o meni, stvarno mi je teško. Cenim ljubav i poruke koje mi šaljete. Vremena su teka, posebno zbog pandemije. Imam punu podršku mog klub, Derbi Kauntija i porodice - rekao je nekadašnji igrač Liverpula.

- Popraviću se, 100% sam posvećen da izađem jači iz ovoga. Ne samo zbog moje porodice, bliskih prijatelja ili ćerke, moram da pobedim zbog sebe - istakao je Ajb.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jordon Ashley Ibe (@jordon_ibe)

Ajb je tek nedavno napunio 25 godina pa je jasno da je pred njim još mnogo godina ozbiljnog fudbala. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Engleske. Pre Liverpula igrao je za Čarlton i Vajkomb da bi nakon "Redsa" prešao u Burnmaut u kom se nije najbolje snašao te je usledila selidba u Derbi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: