Mendeš Kadu
FK Crvena zvezda
Mendeš Kadu

FK Crvena zvezda

Mendeš Kadu, Foto: FK Crvena zvezda

Za četiri godine koliko je proveo u Crvenoj zvezdi Mendeš Kadu je brzo postao jedan od ljubimaca navijača. Harizmatični fudbaler je iskoristio slobodno vreme da dođe u Beograd i poseti bivši klub.

- Prošlo je pet godina od kada sam bio ovde. Stigao sam u Beograd da se vidim sa starim drugarima. Ovde sam naučio mnogo toga. Imao sam dosta kako lepih, tako i teških momenata. Biće zauvek u mom srcu i sada sam ponovo osetio tu sreću kada sam došao. Zvezda je moja druga kuća – priča Kadu za klupsku televiziju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Na pitanje šta se promenilo od kada je otišao i kakva su mu očekivanja u Ligi šampiona kaže:

- Nije se previše stvari promenilo. Tim je sada srećniji zbog elitnog takmičenja, svi su zadovoljni i želim im puno sreće i da nastave sa uspesima. Biće teško, grupa je veoma jaka. Ipak, biće lepo za navijače, videće dobar fudbal. U ovoj igri je svašta moguće, uz malo sreće može Zvezda lepo da prođe. Mnogo godina se sve ovo čekalo i sigurno će biti prelepo, želim da osetim i vidim tu atmosferu.

Za igrače ima jasnu poruku:

- Uživajte! Došli ste do ovog momenta koji će teško da se ponovi. Igrate protiv jakih timova i pokušajte zajedno sa navijačima da uradite najbolje što možete.

A kada su u pitanju navijači:

- Ista poruka važi i za njih – uživajte! Bodrite ekipu, budite uz njih. Znate dobro kako je bilo ranije i lepo bi bilo da se ovako nešto ponavlja svake godine.

Na kraju je upitan i da otpeva neku navijačku pesmu.

- Znam ih dosta – nasmejao se Kadu i otpevao „Zvezda mi je sve“.