Totenhem - Crvena zvezda
EPA WILL OLIVER
Totenhem - Crvena zvezda

EPA WILL OLIVER

Totenhem - Crvena zvezda, Foto: EPA WILL OLIVER

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu u okviru trećeg kola Lige šampiona, na domaćem terenu!

PROČITAJTE JOŠ:

Kapiten "pevaca", Hari Kejn je postigao dva gola u pobedi svog tima, a posebno je drugi bio atraktivan:

"Tačno što nam je trebalo! Znali smo da smo imali loš niz rezultata i ovo je bio perfektan odgovor! Hteli smo da izađemo iz boksa i da ih pritisnemo visoko! Naravno da smo trebali da postignemo rano u utakmici, ali bili smo nemilosrdni pred njihovim golom, još smo sačuvali naš!" - rekao je kapiten Totenhema, a onda je dodao:

"Najbitnija stvar je bila da pobedimo! 5:0 nam je tako trebalo! Dugačak je put, nadam se da možemo da nastavimo na krilima ove pobede. Liverpul je teška utakmica, oni imaju fantastičnu sezonu, ali nadam se da možemo da pobedimo u toj utakmici!"

Totenhem - Crvena zvezda

EPA WILL OLIVER

Totenhem - Crvena zvezda, Foto: EPA WILL OLIVER

Dvostruki strelac na utakmici Son, je veoma zadovoljan izdanjem svog tima!

"Kao tim smo se držali zajedno od početka, želeli smo pobedu! Bio je sjajan posao i preformans! Lopta kod mog prvog gola je bila sjajna, perfektnog tajminga, i onda sam završio akciju dobro! Nije važan samo gol, kako smo igrali, to je bilo najbitnije!" - rekao je Son, koji se nadovezao na kapitena i meč sa Liverpulom:

"Dugačak je put, čekaju nas teška gostovanja u Ligi šampiona! Idemo korak po korak, ono o čemu mislima je nedelja i Liverpul, pa ćemo da se vratimo Ligi šampiona ponovo!"

BONUS VIDEO

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!