Olivije Žiru
AP
Antonio Konte

EPA/Giorgio Benvenuti

Antonio Konte, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Letos su u Inter stigli Romelu Lukaku i Aleksis Sančez, potonji je pozajmljen od Mančester junajteda, a pritom se posle samo par nastupa i povredio.

Antonio Konte želi još jednog napadača na raspolaganju, kako bi Lukaku i Lautaro Martinez mogli propisno da se odmor, s obzirom da Italijan voli da igra sa dva špica.

PROČITAJTE JOŠ:

Po svemu sudeći, traži još jednom fizički dominantnog napadača, a prema pisanju italijanskih medija dve su opcije u igri.

Olivije Žiru

AP

Olivije Žiru, Foto: AP

Prva želja je Olivije Žiru, kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Čelsijem i jasno je da nije u planovima Frenka Lamparda.

Ukoliko ipak ne uspeju da presele 33-godišnjeg Francuza u svoje redove, okrenuće se ka Ferari i ka napadaču Spala Andrei Petanji.

Žutokosi Japanac igrao za velikane, onda u Meksiku, Australiji, a sada - ponovo jaka evropska liga

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 16:45 Ima još da pruži. Keisuke Honda, Foto: AP/Heng Sinith Nekadašnji vezni fudbaler moskovskog CSKA i Milana Keisuke Honda karijeru nastavlja u Viteseu, objavio je holandski klub. Japanski 33-godišnji fudbaler potpisao je ugovor do kraja sezone sa klubom iz Arnema.

Petanja takođe važi za veoma snažnog napadača, prvi kontakti su već uspostavljeni, problem je to što je za njegove usluge zainteresovan gradski rival Milan, ali i činjenica da je 24-godišnji napadač ugovorom vezan za klub iz Ferare do leta 2023. godine.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana