Nenad Okanović i Milan Borjan
Privatna arhiva
Milan Borjan pomaže volonterima

Tanjug

Milan Borjan pomaže volonterima, Foto: Tanjug

Velika akcija, veliki posao, ali Milan ni ispod zaštitne maske ne može da sakrije osmeh i zadovoljstvo što može da da doprinos u ovako teškim trenucima kroz koje prolaze stariji sugrađani, naš glavni grad i država.

Milan Borjan i Radovan Pankov

Instagram

Milan Borjan i Radovan Pankov, Foto: Instagram

- Čim sam čuo da su potrebni volonteri, brzo sam se obukao, izašao iz kuće i stigao u „Arenu“. Drago mi je da mi društvo pravi moj saigrač Pankov. Video sam ovde i glumca Okanovića. Mnoge poznate ličnosti su se odazvale akciji. Posla ima, ali nikome ne pada teško kada treba da se pomogne Srbiji, Beograđanima, našim najstarijim sugrađanima. Mogu da pretpostavim koliko je ljudima teško što ne mogu da izađu iz kuće, ali mi mlađi smo tu da pomognemo. Drago mi je ako u ovakvoj vanrednoj situaciji mogu da dam doprinos jednoj ovakvoj humanoj akciji - rekao je po završenom poslu Milan Borjan.

Prvotimci Zvezde Borjan i Pankov odbranili su čast sportista i pomogli da se više od 100.000 paketa spakuje kako bi na vreme stigli osobama kojima su namenjeni.

Donacijama na koronavirus: Deki, Partizan, TSC, FSS...

Srpski sportski radnici i organizacije polako se priključuju svetskom trendu pomoći u borbi protiv koronavirusa. Prema obnarodovanim podacima, trener Zvezdinih fudbalera Dejan Stanković donirao je respiratore (nije objavljen broj), FK Partizan će uplatiti deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora, fudbalski superligaš iz Bačke Topole TSC poklonio je milion dinara, dok bi donacija Fudbalskog saveza Srbije trebalo da iznosi 100.000 evra (zaposleni u Savezu odvojiće po deset odsto od martovskih plata, uz učešće predsednika FSS Slaviše Kokeze i reprezentativaca).