Medicinski radnici
Foto: FK Crvena zvezda
Medicinski radnici

Foto: FK Crvena zvezda

Medicinski radnici, Foto: Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda kao društeno-odgovorna organizacija još jednom je pokazala da brine o svima koji ulažu napor i bore se za živote građana Srbije. Šest meseci unazad medicinari daju svoj maksimum kako bi se izborili sa korona virusom koji je pogodio čitavu planetu, pa i našu zemlju. Crvena zvezda je donela odluku da se medicinskom osoblju na simboličan način zahvali i nagradi ih za učinjeno u prethodnom periodu.

Medicinski radnici zaposleni u Kovid bolnicama imali su priliku da se u svojim ustanovama prijave za besplatne sezonske ulaznice, a zatim su ti spiskovi dostavljani Ministarstvu zdravlja koje je sve zahteve prosledilo našem klubu. Najviše zahteva za besplatne karte stiglo je iz Kliničko-bolničkog centra „Zvezdara“, ukupno 402 medicinska radnika je izrazilo želju da u sezoni 2020/2021 potpuno besplatno bodri crveno-bele na stadionu „Rajko Mitić“. Veliki broj zahteva za sezonske karte stigao je i iz Zdravstvenog centra Užice, ali i Opšte bolnice Pančevo i Kliničkog centra Srbije. Nešto manji broj zahteva primljeno je iz Kliničkog centra Vojvodine, Kliničko-bolničkog centra „Zemun“, Opštih bolnica Priboj, Kikinda i Aleksinac.

Fudbalski klub Crvena zvezda izražava veliko zadovoljstvo zbog broja zahteva koji je stigao na njihovu adresu. Klub će kontaktirati sve zdravstvene radnike koji se nalaze na spisku kako bi dobili sve podatke koji su potrebni za izdavanje članskih i sezonskih karata, a zatim izraditi karte i distribuirati ih preko ustanova u kojima su oni zaposleni.

PROČITAJTE JOŠ: