Andrija Živković
AP Photo/Martin Meissner
Andrija Živković

AP Photo/Martin Meissner

Andrija Živković, Foto: AP Photo/Martin Meissner

* Živković ima ugovor sa Benfikom do 2021. godine

* Otkupna klauzula iznosi 60 miliona evra

* Živković je na leto 2016. godine stigao u Benfiku

Lampard, Drogba, Teri, Makelele, Vidić, Ronaldo, Runi, a danas?! Pogledajte šta se desilo sa Čelsijem i Junajtedom za samo 10 GODINA

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 14:45 Kao da je prošlo pola veka. Drogba, Vidić, Van Der Sar, Foto: Profimedia Nostalgija je varljiva stvar, ume da nam predstavi prošlost u daleko boljem svetlu nego što je zapravo bila i da uživamo u "dobrim, starim vremenima" bez pardona nipodaštavajući današnjicu.

Srpski fudbaler Andrija Živković, bez obzira što ima ulogu rezerviste u Benfiki, klub iz Lisabona može da napusti za 20 miliona evra, navodi list "A Bola".

Živković ima ugovor sa "Orlovima" do 2021. godine, uz otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, i Benfika ne želi da ga se jeftino odrekne.

Isti izvor piše da bivše krilo Partizana ni ove sezone neće imati značajnu minutažu kod trenera Bruna Lagea, posebno što se kasno priključio ekipi posle Evropskog prvenstva za mlade.

Status Živkovića je u rukama i poznatog super-agenta Žorža Mendeša, koji će pokušati da napravi transfer u poslednje dve nedelje prelaznog roka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ni pozajmica nije isključenja, s obzirom da Benfika može da preko odličnih igara Živkovića kasnije naplati traženo obeštećenje.

Živković je na leto 2016. godine stigao u Benfiku, ali nije nastavio razvoj kako su očekivali na stadionu Luž.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom