El Fardu Ben
Alo/Marko Metlaš
El Fardu Ben

Alo/Marko Metlaš

El Fardu Ben, Foto: Alo/Marko Metlaš

Strelac i asistent na utakmici protiv Inđije, posle koje je Crvena zvezda obezbedila plasman u polufinale Kupa Srbije, El Fardu Ben zadovoljan je trenutnom formom.
- Gostovanja u Inđiji su uvek neugodna, jako je teško igrati protiv njih. Znali smo da su čvrsta ekipa i da neće biti lako. Prethodna utakmica koju smo odigrali pokazala je da su na svom terenu sigurni i da igraju ozbiljan fudbal. Međutim imali smo dovoljno vremena da dobro pripremimo utakmicu i uvidimo gde smo grešili u prethodnom duelu. Na sinoćnoj utakmici dokazali smo da smo zasluženo prvaci države, ali se nećemo zadovoljiti ovim rezultatom. Trofej Kupa Srbije nedostajao nam je prethodnih godina i sada smo na dobrom putu da ove godine podignemo dve titule.

Odlični krilni napadač je ušao u golgetersku formu.

- Izuzetno je bitno što sam posle pauze nastavio sa dobrom igrom. Upravo su partije koja sam pružio na prethodne dve utakmice uz pomoć saigrača, dokaz da se i tokom Vanrednog stanja odlično treniralo. Trudim se da u svakoj utakmici pomognem timu i sve dok pobeđujemo nemam razloga da budem nezadovoljan. Juče sam upisao gol i asistenciju, Ivanić i ja smo odlično sarađivali i rezultat je došao. Nadam se da ću i u nastavku sezone nastaviti sa dobrim igrama.

Napadač iz Komora očekuje veliku podršku na utakmici protiv Radnika.

- Posle više od tri meseca navijači se vraćaju na tribine našeg stadiona. Sa nestrpljenjem iščekujemo da istrčimo na glavni teren i uživamo u atmosferi koju priređuju. Očekujemo veliku podršku i nadamo se da će uživati u još jednoj fudbalskoj predstavi – istakao je Ben.