Srbija - Ukrajina
Alo Marko Metlas
Srbija - Ukrajina

Alo Marko Metlas

Srbija - Ukrajina, Foto: Alo Marko Metlas

Kako se navodi, defanzivac Fiorentine velika je želja Katalonaca, koji su odlučni da pojačaju odbrambenu liniju, kao i da za njegov angažman visina transfera neće biti problem.

Pročitajte još:

Lokalni mediji dodaju da je Fiorentina spremna da razmotri ponude velikih klubova tokom zimskog prelaznog roka, ali da 22-godišnjeg Milenkovića neće prodati po niskoj ceni.

Reprezentatvac Srbije ove sezone igrao je na svim mečevima za "violu", a na prvih 12 utakmica u Seriji A uspeo je da postigne tri gola.

Rakitić u katastrofalnoj poziciji, u Barseloni ga ne žele, a drugi klubovi daju sitne pare! Nema izlaza

AUTOR: Sportske.net/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 18:17 Na šta je spao... Ernesto Valverde, Foto: EPA Kako prenosi katalonski "Sport", Barselona je dobila ponudu za Ivana Rakitića iz Premijer lige. Naime, neimenovani klub sa Ostrva je poslao ponudu tešku 15 miliona evra za usluge hrvatskog internacionalca, ali je ta ponuda na "Kamp Nou" odbijena.

Mladi fudbaler u Firencu je stigao u julu 2017. godine iz beogradskog Partizana u transferu vrednom pet miliona evra, a tokom leta povezivan je i sa Mančester Junajtedom.

Bonus video: Tadić po završetku kvalifikacija: Norvežani za 40 posto kvalitetniji kod kuće