Luis Suarez
EPA/Neil Hall
Luis Suarez

EPA/Neil Hall

Luis Suarez, Foto: EPA/Neil Hall

Čini se da je ovo poslednja sezona Luisa Suareza u Barseloni. Informacije iz katalonskih medija su protivrečne, recimo "Sport" tvrdi da "El Pistolero" nije ostao još bez metaka, dok se iz kluba pojavljuje informacije da njegov ugovor neće biti produžen.

On je odigrao, od dolaska iz Liverpula 255 mečeva, dao je 183 gola (0.71 po meču).

PROČITAJTE JOŠ:

Ima ugovor još dve godine, ali će najverovatnije na leto otići, kako bi počeo novu, priča se MLS karijeru. Suarez igra dobro na početku sezone, osam utakmica šest golova, on je učestvovao u svim velikim uspesima Barse u poslednjih nekoliko godina, redovno davao golove, no vreme je izgleda za nekog mlađeg.

Navodno je sastavljena lista, Grizman nije deo nje, iako bi mogao kao u Atletiku da igra bliže golu, Barsa traži drugi profil, i dalje se veruje da će Francuz biti ponuđen u zamenu za Nejmara. Povratkom Nejmara, Mesi i on bi tražiti trećeg, nekog mlađeg igrača da kompletira trio.

Kako rekosmo, spisak je sastavljen, na njemu su tri imena.

Luis Suarez

AP/Manu Fernandez

Luis Suarez, Foto: AP/Manu Fernandez

Prvo je Hari Kejn koga hoće i Real i koji je gotovo nemoguća misija, s obzirom na zahteve Levija. Englez želi da ode, ali teško da će neko platiti 250 miliona za njega.

Mesi je razgovarao sa Lautarom Martinezom, njegov zemljak ima čvrst ugovor sa Interom, međutim, Barsa ima da ponudi i igrače u zamenu, a i sama želja talentovanog napadača bi mogla da bude ključna.

Klub koji ga je želeo za trenera je doveo drugog stručnjaka! Verovali ili ne, još čudnije rešenje

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 16:35 Posle dosta "zle krvi". Lion - PSŽ, Foto: EPA/Sebastien Nogier Zamalo Murinjo, ali ipak još čudnije rešenje. Čovek koji je svojevremeno govorio kako je Lion favorizovan od strane sudija u francuskom šampionatu, sada je seo na klupu Liona.

Treća meta je Markus Rašford, stara želja. Problem nije samo igrač, on bi rado otišao iz Junajteda, ali potpisao je novi ugovor i on je jedan od igrača na kojem "Đavoli" grade budućnost. No, engleska javnost tvrdi da Rašford stagnira, da je čak izgubio motiv u ovakvom Junajtedu i da bi on mogao da podnese zahtev da ode.

U svakom slučaju, biće tumbanja u napadu Barselone, a Suareza neće biti lako zameniti.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji