Antonio Konte
AP/Joan Monfort
Milan Škrinjar

AP

Milan Škrinjar, Foto: AP

Sjajnim igrama u dresu Intera, Milan Škrinjar je privukao pažnju javnosti na sebe. Bio je jedna od svetlih tačaka pre Konteovog dolaska, a uklopio se i u Italijanov sistem.

Dobrim partijama se profilisao kao jedan od najboljih defanzivaca na svetu, a nema sumnje da još može da napreduje. Zato i ne čudi ko ga sve traži.

PROČITAJTE JOŠ:

Prethodnog leta je Inter već odbijao ponude za njega. Priča se da je maksimalna bila ona od 60 miliona evra, ali su glatko rekli ne takvom pokušaju kupovine.

Mladi slovački fudbaler je u klub stigao iz Sampdorije 2017. godine i odmah je pokazao da se radi o velikom talentu. Od trenutka kada je došao u klub pa do danas, Inter je napredovao i uspeo da mu dokaže da će biti konkurentniji u domaćim i međunarodnim okvirima. To je sigurno nešto što ga motiviše.

Zato ponude iz Madrida i Barselone, ako ih bude narednog leta, neće previše brinuti tim iz Milana. Priča se da će Inter bez razmatranja odbijati svaku ponudu manju od 75 miliona evra, a možda ni to ne bude dovoljno da se sedne za pregovarački sto.

Antonio Konte vidi u stamenom defanzivcu igrača oko kog bi mogao da gradi budućnost kluba. Ove sezone im ide prilično dobro, pošto nakon nekoliko godina odsustva, mogu ravnopravno da učestvuju u šampionskoj trci.

Nisu zadovoljni njegovim radom ni Savez ni igrači, već se zna i ko ga menja

AUTOR: Informer/Alo.rs DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:31 Da li bi nekadašnji selektor "Orlića" rešio stvar? Ljubiša Tumbaković, Foto: Tanjug Filip Kraincanic Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković mogao bi već posle šest utakmica na klupi "Orlova" da dobije otkaz! Rukovodioci Fudbalskog saveza Srbije nisu zadovoljni kako je nacionalni tim igrao pod vođstom nekadašnjeg stratega Partizana i selekcije Crne Gore.

Transfer meta Reala i Barselone ima važeći ugovor sa italijanskim timom do leta 2023. godine. Da bi se dobio potpis na vernost slovačkog štopera biće potrebno izdvojiti ogromnu količinu novca, uz ubeđivanje čelnika Intera da ga puste da promeni sredinu.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"