Mario Baloteli
EPA/YOAN VALAT
Mario Baloteli

EPA/YOAN VALAT

Mario Baloteli, Foto: EPA/YOAN VALAT

Fudbaler Olimpik Marseja, Mario Baloteli, je rekao da nije njegova "krivica" što nije u timu reprezentacije Italije.

Njegov ugovor sa Marsejom ističe sledećeg meseca, a 28-godišnjak se vezuje sa njegovim rodnim gradom, Breša koja je izborila ulazak u Seriju A!

"Mislim da sam imao pozitivnu sezonu, ko god da me kritikuje zato što ne igram odbranu je veoma glup, veoma je jasno da nisam tip igrača kao Tevez ili Kavani koji pritiskaju ceo teren" - rekao je za Kanal +.

PROČITAJTE JOŠ:

lebron džejms

reddit/u/24KobeGoat

Dok je igrao za Liverpul i Mančester siti, pratili su ga brojni skandali i redovno je punio naslovnice britanskih medija. 

"Možda sam lud na terenu, ali to je zato što želim da pobedim, van terena sam miran i nisam glup. Moj imidž ludaka sam stekao zbog britanskih novinara, nikog nisam gađao strelicama za pikado. Doduše, imao sam prase kod kuće. Rekli su mi da je patuljasto prase, pa jednom kada je odrastao morao sam da ga pustim" - rekao je Baloteli!

Rekao je da postoji opcija da ostane u Francuskoj ali da će i zaigrati za Brešu kad tad..

"Ne otpisujem da ću ostati u Marseju, ali nisam razgovarao sa upravom. Voleo bih da igram za Brešu jednog dana, ali mislim da to neće biti sledeće sezone." rekao je Baloteli da bi nastavio da priča o reprezentaciji:

"Ako nisam u reprezentaciji, jedan deo krivice je i moj. Kada sam bio u Liverpulu nisam igrao dobro pa nisam ni pozvan. Ipak postoje i drugi razlozi, ne znam da li je zbog mog jakog karaktera ili zbog nečeg drugog. Lakše je da me ne zovu a moguće je da ima veze i sa rasizmom. Ponavljam, zasigurno nije moja krivica što nisam u nacionalnom timu!"

PREPORUČUJEMO VAM:

Aleksandar Lutovac

Twitter/timomouse

Bivši igrač Milana i Intera,upitan je da li misli da ga njegova boja kože sprečava da upiše 36. nastup za Italiju:

"Ne razumem kako se ne bave rasizmom u Italiji. Da sam na stadionu sa sinom i da ga neko uvredi zbog kože ili zato što je gej, ne bih se odupreo već bi ga počupao za uši! Ne treniram cele nedelje da kad napustim teren neki idiot krene da me vređa, lakše je da se oni identifikuju i da se odstrane" - rekao je Baloteli!