Robert Levandovski
EPA/Andrej Čukić
Robert Levandovski

EPA/Andrej Čukić

Robert Levandovski, Foto: EPA/Andrej Čukić

Bajern Minhen je kao prvi tim na tabeli ugostio "fenjeraša" Paderborn i umalo kiksnuo, ali ipak tu je bio Levandovski da izvadi "kestenje iz vatre" i donese pobedu od 3:2.

Gosti su odlično počeli meč, Mamba postiže gol za Paderborn, ali je isti ubrzo i poništen zbog ofsajda. Kod domaćina u dva navrata preti Levandovski, ali bez promene rezultata.

Ipak Bajern stiže do gola u 25. minutu. Odbrana gostiju komplikuje, lopta stiže do Tolisa koji upošljava Gnabrija koji se sjajno snalazi.

Gosti odlaze sa 1:1 na poluvreme a glavni krivac jeste Manuel Nojer. Nemac je bez potrebe komplikovao i izgubio loptu, Srbeni koristi kiks golmana za poravnanje u 44. minutu.

Toliso je mogao da bude i strelac, ali Francuz pogađa tek prečku u 45. minutu.

Levandovski ipak stiže do gola u nastavku. Gnabri sjajno prolazi po levoj strani i upošljava svoju 'devetku' kojoj pripada lakši deo posla. 2:1 70. minut.

Gosti se ne predaju, Paderborn stiže do poravnanja posle samo pet minuta. Nojer odbija loptu do Mihela koji lako trese praznu mrežu. 75. minut 2:2!

U nastavku je pokušao još jednom Toliso, ali šut Francuza je odbijen. Tri boda ipak ostaju u Minhenu, Levandovski to osigurava svojim drugim golom na meču. 88. minut 3:2!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо