Henes i Rumenige
AP Martin Meissner
Henes i Rumenige

AP Martin Meissner

Henes i Rumenige, Foto: AP Martin Meissner

To znači da će Bavarci na meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona doći u Beograd sa novim trenerom, odnosno da će pronaći rešenje do 26. novembra.

"Sve je rečeno o toj temi. U nedelju je sve bilo detaljno. Ne mogu ništa da kažem da će se desiti nešto sledeće nedelje. Najvažnije u ovom trenutku je da imamo tri nedelje i da ćemo u tom roku razmotriti sve. Mislim da ćemo do tada napraviti potez", rekao je Henes nemačkim medijima.

Pročitajte još:

Kovač je smenjen zbog slabih rezultata na startu sezone i poslednjeg debakla od Ajntrahta u Frankfurtu (5:1).

"Uvek smo imali dobar odnos sa Kovačem. Razlaz je došao sporazumno. Ne postoji prljavi veš... Pričali smo, sve je u redu i dobio sam osećaj da je sada skinuo veliki pritisak", poručuje on.

Kao zamena za Kovača spekuliše se sa brojnim imenima poput Ralfa Ragnika, Arsena Vengera, Masimilijana Alegrija, Žozea Murinja, a možda najveće šanse daju se Ajaksovom treneru Eriku ten Hagu.

Učesnik kviza dao neverovatan odgovor, Memedović grimasom dočarao reakciju većine navijača (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 05.11.2019. 09:38 - 05.11.2019. 09:49 Zanimljiva i nesvakidašnja scena obeležila je sinoćnu epizodu kviza Potera. Potera, Foto: Printscreen Jedan od takmičara je dobio pitanje na kojoj adresi se nalazi stadion FK Partizan. Bez dvoumljenja i vrlo lako je dao tačan odgovor, posle kog je sledilo potpitanje voditelja Jovana Memedovića za koga učesnik navija.

Do imenovanja trenera ekipu će da vodi pomoćnik Hans Flik, već od sutra protiv Olimpijakosa u Minhenu u meču Lige šampiona.

Bonus video: Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!