Felipe Kutinjo
AP
Marko Grujić

EPA/Hayoung Jeon

Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Jeon

* Brazilac je na Kamp Nou stigao u januaru prošle godine posle pet i po godina provedenih u Liverpulu 

* Plaćen je čak 160 miliona evra, ali ni izbliza nije opravdao uloženi novac

* Za Barselonu je odigrao 76 utakmica i postigao 21 gol

Šampion Španije dugo je pokušavao da se reši najskupljeg fudbalera u klupskoj istoriji Filipea Kutinja i mušterija se najzad pojavila. Brazilac će sledeću sezonu provesti u Bajernu kao pozajmljen igrač.

Brutalni Argentinac u Zvezdi! Napad sa krila na Jang Bojs!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 13:30 Pobedili unosnu ponudu Olimpijakosa! Mateo Garsija, Foto: twitter/MarkovicNeb * Prvi meč se igra u Švajcarskoj u sredu od 21:00 * Revanš je 27.08 na stadionu "Rajko Mitić" * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Crvena zvezda je dovela novo pojačanje, pošto je dogovorila prelazak argentinskog fudbalera Matea Garsije iz Las Palmasa!

Filipe Kutinjo stiže u Bundesligu a njegov bivši saigrač iz Liverpula, Marko Grujić, je oduševljen njegovim dolaskom u Nemačku:

"Velika stvar za čitavu Bundesligu, koja će biti u prilci da vidi kako Kutinjo igra fudbal. On je poseban, uzbudljiv igrač, koji radi lude stvari. Ima neverovatne trikove i veštine. Uživao sam u svakom treningu sa njim u Liverpulu. Biće daleko najbolji igrač u Nemačkoj" - rekao je Grujić.

Preostaje da se vidi kako će se Kutinjo uklopiti u pogon hrvatskog trenera Niko Kovača!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu