BRAZILAC ZBRISAO IZ PARI SEN ŽERMENA BEZ DOZVOLE TRENERA Bahati Nejmar helikopterom sleteo na teren!

U VIP stilu, prvi as „karioka“ došao na trening reprezentacije letelicom vrednom 3,8 miliona evra

Nejmar
Nejmar, Foto: EPA,AP

Nejmaru đavo ne da mira, non-stop mora da je u centru pažnje, pa je tako razbesneo ljude iz Pari Sen Žermena, pre svih trenera Tomasa Tuhela.

Umesto da ostane u klubu dok svi ne dobiju voljno, Nejmar je na svoju ruku otišao iz Pariza u Brazil, na reprezentativno okupljanje. To se nije dopalo nemačkom stručnjaku koji je kritikovao zvezdu tima.

- Nisam ga ja pustio da se vrati u Brazil, niti je to sportska razlika. Očigledno, nije moje da donosim odluke da li neko sme da napusti ekipu ili ne - rezigniran je bio Tuhel.

Avion platio 8.100.000 evra

Sa primanjima u Pari Sen Žermenu, Nejmar može da kupi sebi šta hoće. Zna se da, pored helikoptera, ima i avion „cesnu 680“, koja može da dostigne brzinu do 890 kilometara na čas. Platio ju je 8.100.000 evra. Takođe, Nejmar ima još jedan avion, jahtu, ko zna koliko luksuznih automobila...

Prema izvorima bliskim Pari Sen Žermenu, Nejmar je odavno zbrisao u rodni Brazil i priključio se timu povodom priprema za Kopa Ameriku, koji počinje 14. juna u Brazilu.

Nejmara, istina, zbog suspenzije nije mogao konkuriše za sastav tima koji je poražen u Remsu u petak (3:1), pa je odlučio još pre sedam dana da dođe u Brazil.

Nejmar helikopterom dolazi na trening
Nejmar helikopterom dolazi na trening, Foto: EPA Marcelo Sayao

Ipak, dočekan je kao prva zvezda tima kada je na teren sleteo privatnim helikopterom vrednim 3,8 miliona evra. Klinci su na ogradi čekali autograme od svog miljenika, a stručni štab reprezentacije se oduševio kada ga je video, iako se verovalo da će se priključiti timu tek danas.

Nejmar helikopterom dolazi na trening
Nejmar helikopterom dolazi na trening, Foto: EPA Marcelo Sayao

Brazilci će igrati pre Kopa Amerike dve prijateljske utakmice: protiv Katara i Hondurasa. „Karioke“ su u grupi s Bolivijom, Venecuelom i Peruom. 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi