Fudbaleri Srbije
FSS
Fudbaleri Srbije

FSS

Fudbaleri Srbije, Foto: FSS

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila protiv reprezentacije Letonije, pošto su osvojili samo bod na stadionu "Karađorđe" (1:1)!

Snežana Stojković otkrila njen savet ćerkama koji će šokirati muški deo Srbije!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:15 Njoj odogovara što su često razdvojeni! Dragan i Snežana Stojković, Foto: ALO! Dejan Briza Dragan i Snežana Stojković su pre nedelju dana proslavili rođendan svoje unuke, iako njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u domaćoj fudbalskoj javnosti, što svedoči i trajanje više od tri decenije, supruga Snežana je nedavno za magazin "Story" otvorila dušu i priznala da nije oduvek sve bilo savršeno: AUTOR: Alo.rs/ M.

To je bila druga utakmica naših "orlića" koji su prethodno poraženi od Rusije, a u oktobru ih očekuju dva gostovanja, Пољској и Бугарској.

Kad se već nisu proslavili, onda su se obrukali i to van terena, tačnije u svlačionici!

PROČITAJTE JOŠ:

Sramne scene su viđene u svlačionici na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, gde su ostavili nered.

Zbog malverzacija oko transfera Mitrovića, trese se cela fudbalska Evropa!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:17 Sumnjivi su još transferi Tiba Kurtoe iz Čelsija u Real, Romelua Lukakua iz Evertona u Mančester junajted. Srbija - Luksemburg, Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND Kako prenose engleski mediji, dvojica muškaraca su uhapđena, a jedan od njih je fudbalski menadžer, zbog malverzacija prilikom transfera fudbalera, ali i istrage oko prelaska srpskog napadača, Aleksandra Mitrovića iz belgijskog Anderlehta u Njukasl za 18.5 miliona evra!

Ta slika se pojavila na društvenim mrežama, a na njoj se mogu videti: "prazne kutije i ostaci parčića pice, limenke energetskih pića i flašice vode, razni papirići, a sve to je bilo razbacano po svlačionici.

Svlačionica

facebook

Svlačionica, Foto: facebook

Za jednog čoveka sramota, a za ceo tim sportista, nema potrebe bilo šta više reći! 

Inače, ekipa predvođena selektorom Neškom Milovanovićem nalazi se  na pretposlednjem mestu u grupi 5 kvalifikacija za EURO 2021 sa samo jednim bodom iz dve utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nije tolika sramota za njihovu igru, već za njihovo vaspitanje! Mogli bi da se ugledaju na Japance koji posle teškog poraza ili velike pobede, svaki put srede svlačionicu!

BONUS VIDEO 

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!

 

 

Komentari (1)

Kliker

11.09.2019 22:44

Koji to ozbiljni sportista pije red bul i jede picu...