Aleksandra Bigović
Instagram
Aleksandra Bigović

Instagram

Aleksandra Bigović voli Junajted, Foto: Instagram

Vlasnik je 20 titula u domaćem šampionatu, tri pehara Lige šampiona i dva namenjena klupskom prvaku sveta, osvojio je srca nekoliko stotina miliona navijača širom sveta, među kojima je i atraktivna Crnogorka Aleksandra Bigović (23). Reč je, naravno, o Mančester junajtedu!

Ložim se na sportiste

Sličan se sličnom raduje…

- Privlače me sportisti i samo sportisti. Odlučna sam i jasna po tom pitanju. Nije važno da li je fudbaler, košarkaš ili nešto treće, važno je da ima sportske navike kako bismo mogli da pratimo jedno drugo. Sport je način života, pa zato, ljudi, trenirajte.

Nikšićanka fudbal doživljava kao magičnu igru na petoparcu i o njemu govori s divljenjem. A za stereotipe da je on za žene samo trčanje za loptom ima jasan odgovor.

- Činjenica je da se žene manje razumeju u fudbal od muškaraca i da im nije jasno šta je jačem polu toliko interesantno u toj igri. Fudbal nije samo puko trčanje za loptom... Fudbal je stvar dobrog ukusa, fudbal je umetnost. Testiraš svoje strpljenje, razumevanje i posvećenost, pa onda još iz svega toga izađeš kao pobednik. Imam muški mozak i najglasnija sam kada je o toj temi reč. Volim osećaj razbijene predrasude - kaže Aleksandra za „Sport plus”.

Aleksandra Bigović

Instagram

Aleksandra obožava da pravi selfi, Foto: Instagram

Bigovićeva studira bezbednost i kriminalistiku na Pravnom fakultetu u Podgorici, a ujedno je i instruktorka fitnesa.

- Posedujem ogroman takmičarski duh, pa i život doživljavam kao takmičenje. Sportista sam u duši, trudim se da podelim energiju i znanje koje posedujem i tako pomognem drugima u izgradnji zdravih navika - dodaje lepa Crnogorka.

Partizan nas je nadigrao u Humskoj

Partizan je nedavno u okviru grupne faze Lige Evrope na stadionu u Humskoj poražen od Mančester junajteda sa 1:0. - Bilo je nezaboravno i veoma emotivno. Navijači Partizana bili su neumorni svih 90 minuta i to je nešto što je ostavilo najveći utisak na mene. Naježim se kada se setim one stative Sadika (smeh). Moram biti objektivna i reći da smo bili lošiji u Beogradu, ali to je odlika velikog kluba - da pobeđuje i kada ne igra dobro - jasna je Bigovićeva.

Aleksandra Bigović

Instagram

Aleksandra nije propustial gostovanje Mančestera u Humskoj, Foto: Instagram

Mančester junajted je još u ranom detinjstvu, kako kaže, postao deo njene svakodnevnice.

- Uz mog strica, inače vatrenog navijača Liverpula, počela sam da pratim fudbal, a prvi klub koji sam simpatisala bila je Aston Vila. Kada je Vejn Runi 2004. potpisao za Junajted, moj život se okrenuo za 180 stepeni. Danas, posle 16 godina, mogu reći da je predivan, ma neopisiv osećaj biti „crveni đavo” - naglašava Aleksandra.

Prema njenim rečima, bliži se dan kada će ostvariti svoj san i otići na čuveni „Old Traford”.

- Za sada pamtim utakmicu protiv Partizana u Beogradu. Takođe, u sećanju će mi zauvek ostati i utakmica iz 2013, kada sam uživo na „Vembliju” gledala moju Crnu Goru protiv Engleske i Vejna Runija - priseća se atraktivna devojka.

Vejn Runi

EPA

Vejn Runi iz vremena kad je nosio dres Junajteda, Foto: EPA

Ipak, jedan odlazak s „Teatra snova” i dalje ne može da prežali.

- Za mene postoji samo jedno ime - Vejn Runi. Poseban fudbaler, energija, mogla bih danima da pričam o njemu. Trenutno mi je najdraži David de Hea, zato što nas spasava i zato što je i dalje u klubu, a tu je i talentovani Markus Rašford, koji je gladan uspeha - zaključila je Aleksandra Bigović.

Komentari (7)

Žigolo

12.12.2019 10:35

Gold digger nakaza ... Zar malo imamo naših iz Srbije pa treba da reklamiramo i ove iz CG?

bager

12.12.2019 17:24

@Žigolo - Od ovakve " lepotice " i djavo bi pobegao glavom bez obzira

Miro

12.12.2019 11:49

Ti si pukla sestro

Konta

12.12.2019 13:42

Aleksandra❤️

Adzic

12.12.2019 20:56

Nijesu prije vake bile nisicanke

Psiholoskinja

13.12.2019 04:20

I Rasford bi se s tobom lopto i cela ekipa probably... zajmi lovu pa idi u Minken, u London, da bidnes prava vragolanka.

Psiholog

13.12.2019 04:26

Toliko je dobra riba da je ovaj deda iza nje na Wembliu zasp'o