Savo Milošević
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC

* U prvoj utakmici su slavili 3:1

* Očekuje se da Asano počne utakmicu

* Ukoliko crno-beli prođu čeka ih Molde

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova igraju u Turskoj revanš trečeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije. Crno-beli su u Beogradu slavili 3:1 i nalaze se na dobrom putu da obezbede plej-of i najverovatnije dvomeč sa Moldeom.

Hrvat nestao sa lica zemlje! Posle omaložavanja fudbalera Zvezde morao da isključi sve društvene mreže zbog "Delija"! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 20:35 Ko se poslednji smeje... Karlo Bartolec, Foto: Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix v * Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona * U regularnom delu igre i produžecima bilo je 1:1 (2:2) da bi pobednika odlučili penali * Karlo Bartolec je imao priliku da odvede Kopenhagen dalje Imao je fudbaler Kopenhagena, Karlo Bartolec mogućnost da izbaci Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona ali se žestoko obrukao i opalio loptu visoko preko gola!

Ipak, neće biti lako, jer Partizan nijednog momenta ne sme da se opusti. Kako prenosi Telegraf, gotovo je poznat sastav koji će trener Savo Milošević da izvede na teren. U odnosu na meč u Beogradu biće jedna izmena.

Japanac Takuma Asano je pokazao da je pravo pojačanje i on će da počne meč u Turskoj na levom krilu. On je prošle nedelje ušao u drugom poluvremenu umesto Filipa Stevanovića. Na desnom će da igra Zoran Tošić, a u liniji sa njima će da bude Sejduba Suma. U napadu će da igra Umar Sadik koji je prošle nedelje postigao pogodak na samom početku utakmice i tako najavio pobedu Partizana.

Partizan bi mogao da igra u sledećem sastavu (4-2-3-1): Stojković, N. R. Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Tošić, Suma, Asano, Sadik.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Milan Borjan, ekskluzivna ispovest za "Alo!", u dodatku "Sport plus" (u četvrtak na kioscima)