Takuma Asano predstavljanje
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC
Takuma Asano predstavljanje

FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Takuma Asano predstavljanje, Foto: FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Tamuma Asano se trenutno nalazi u avionu gde će se posle sletanja u popodnevnim satima iz Japana u Beigrad priključiti prvom timu Partizana.

Asano je bio sa reprezentacijom Japana, sa kojom je učestvovao u dve pobede, postignuvši gol protiv Tadžikstana, 20. u nacionalnom sastavu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom", kazao je Asano.

On je otkrio da je od dolaska u crno-bele imao problem sa povredom.

"Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone. Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku", dodao je Japanac uz smeh.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja