Takuma Asano
FK Partizan
Takuma Asano

FK Partizan

Takuma Asano, Foto: FK Partizan

U meču 32. kola Super lige Srbije, tim predvođen Aleksandrom Stanojevićem savladao je Mačvu rezultatom 2:1 i doneo nova tri boda u Humsku. Na nimalo lakom gostovanju, posle prvog gola domaćina već u drugom minutu, pogotke za Partizan postigli su Takuma Asano i Lazar Marković.

Takuma, kome je ovo osamnaesti gol za crno-bele, iznosi utiske za navijače crno-belih.

- Ekipa Mačve je dobro ušla u meč i šokirala nas ranim golom. Ono što je dobro za ovu ekipu je da znamo da ne treba da paničimo, već da rezonski napadamo gol protivnika i tražimo svoju šansu. Znali smo da je važno da postignemo gol u prvom poluvremenu da bismo mogli hladne glave da odemo na odmor. Mnogo šansi je njihov golman sjajno branio. Ja sam zaista srećan, jer svaki put vidim radost mojih saigrača i šefa Stanojevića kada pobedimo!

Partizan je nastavio niz koji je, samo u jednom trenutku, bio prekinut na derbiju?

- Ne bih da se vraćam na to, jer se sad ništa ne može promeniti. Važno je da nas niko nije nadigrao, što je pokazala analiza utakmice, a nažalost u fudbalu jedan gol preokrene sve i pokaže drugačiju sliku. Mislim da je javnosti ipak jasno kakav je ovo tim!

Već u sredu se igra polufinale Kupa Srbije protiv Vojvodine?

- Vrlo dobro znam ekipu Vojvodine, tako da tek tu nema opuštanja. U stvari, kad pogledam, u Partizanu nikada nema opuštanja. Pobediš 19 – svi ti kliču, izgubiš jednu-bude haos. Ja zaista imam pozitivne utiske od ljudi koje srećem, ali malo gde u svetu je to baš tako turbulentno. Tek sada shvatam vaš temperament.

Ovde si već kao domaći?

- Lepo mi je u Partizanu, ali ja gotovo i da ne izlazim. Imam plan treninga i dana i kod mene je sve podređeno fudbalu!

Urađene su i majice sa tvojim likom. Kako su ti se dopale?

- Veoma, ali ne samo meni, već imam dosta zahteva iz Japana, pa sam sve uputio na naš butik!

Komentari (1)

Putin R.S

17.04.2021 12:12

Traze sishi