Takuma Asano
FK Partizan
Dragiša Binić

Alo!/Marko Metlaš

Dragiša Binić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Dragiša Binić bio je član legendarne generacije Crvene zvezde koja je postala prvak Evrope

* Takuma Asano došao je ovoga leta u Partizan

* Debitovao je na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije

Debi iz snova imao je Takuma Asano u dresu Partizana. Ušao je kao rezerva u prvom duelu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije, a gol i iznuđeni penal oduševili su navijače. Japanac ipak nije ostavio pozitivan utisak na sve ljubitelje fudbala.

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

Legenda Crvene zvezde Dragiša Binić izneo je svoje mišljenje, koje je čak i negativno po novog fudbalera Partizana.

"Asana sam gledao i ranije, ništa posebno. Mene nije impresionirao ovom utakmicom. Možda bude bolji, u vremenu što sledi. Ne znam... Interesantan jeste, videlo se preksinoć, nespreman i neuklopljen. Nedovoljno tehnički obučen i dekoncentrisan u situaciji 'jedan na jedan'", smatra Binić.

Postaje pomoćni trener Partizana!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 09.08.2019. 15:37 Albert Nađ je postao pomoćni trener Partizana. Savo Milošević i Albert Nađ, Foto:FK Partizan * Nađ je karijeru u Partizanu počeo 1992. godine * Crno-beli dres ponovo je nosio u periodu do 2002. do 2007. godine * Odigrao je 45 utakmica i postigao tri gola u dresu reprezentacije AUTOR: Tanjug/ M.

Svojevremeno jedan od najbržih evropskih fudbalera nije impresioniran brzinom Japanca, koju su mnogi hvalili posle utakmice.

"I nije brz, već samo hitar", ocenio je evropski šampion sa Crvenom zvezdom 1991.

Majstorija Vulića za ZVEZDANO VEČE u Beogradu! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 09.08.2019. 22:02 Crvena zvezda ostvarila je pobedu od 2:0 u četvrtom kolu Superlige. Jevtović, Foto: Printscreen Twitter/ FK Crvena Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Crvena zvezda - Mladost na portalu ALO! Crvena zvezda ostvarila je pobedu nad ekipom Mladosti i upisala nova tri boda.

"Kao i njegovi sunarodnici, specifične je građe, limitiran za ozbiljan fudbal. Vredan je i izuzetan momak, potpisujem. Kao i što bih genetsku želju za učenjem, izvući će Savo maksimum iz njega, ali nikad tvrdnju: biće nosilac igre i glavni realizator igre, posle Zvezde, ovde najvećeg kluba. Budimo realni: da nešto vredi, ostao bi i igrao u sređenijem svetu. Voleo bih da grešim, ali sumnjam", nastavio je Binić negativnim tonom i probao da obrazloži svoje mišljenje:

PROČITAJTE JOŠ:

"Fudbal je ovde mnogo drugačiji, oštriji, bezobrazniji. Japanci igraju lepršavo, za publiku. Sportom se bave iz razonode, a ne iz interesa kao u nas. Tamo čak nema rivaliteta i između navijača, a kamoli klubova. Blaženstvo od fudbala, od života. Sve prosto vrvi od izuzetnih ljudi, dobrih namera. Da ne dužim: neće biti veliko pojačanje Partizana, neće praviti razliku na terenu. Nije realno, tvrdim", zaključio je Binić.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!