Serhio Aguero
EPA/GarethCopley
Serhio Aguero

EPA/GarethCopley

Serhio Aguero, Foto: EPA/GarethCopley

Naime, trener Arsenala Mikel Arteta odbacio je danas mogućnost dovodjenja fudbalera "Građana".

Aguero je najbolji strelac u istoriji Mančester sitija, sa kojim je osvojio četiri šampionske titule u Premijer ligi, FA kup i pet trofeja u Liga kupu. Na kraju sezone mu ističe ugovor i napustiće ekipu sa ,,Etihada". Razumljivo, već se počelo sa spekulacijama koja će biti sledeća destinacija iskusnog golgetera.

Kako javlja Skaj, upitan da li će Arsenal poslati ponudu za Aguera, Arteta je odgovorio: "Ne, ne, ne.. videćemo šta će se s njim dogoditi u budućnosti".

Jedan od najznačajnjih golova u karijeri Aguero je postigao u nadoknadi vremena, kojim je u poslednjem kolu protiv Kvins Park Rendžersa doneo pobedu i titulu Mančester sitiju, u sezoni 2011/2012.

- Svako ko je blizak sa Serhiom reći će istu stvar. On je verovatno bio glavna osoba ili jedna od tri glavne osobe koja je nosila taj projekat. Nije samo način kojim je igrao već i njegova harizma, ličnost, kakav je. Svi u klubu ga vole. Tužno je što odlazi neko kao on, ali mislim da će biti upisan u klupsku istoriju zbog onoga što je uradio - rekao je Arteta.