Arijana i Siniša
Screenshoot Instagram
Arijana i Siniša Mihajlović

Screenshoot Instagram

Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Screenshoot Instagram

Legendarni srpski fudbaleri i sadašnji trener Bolonje, Siniša Mihajlović pre nešto više od 40 dana je objavio da boluje od leukemije, a odmah je krenuo sa tretmanima. Uz njega je sve vreme porodica, prijatelji ali i ceo fudbalski svet koji mu šalju svu podršku! Njegova životna priča nije bila laka, on je imao teške trenutke tokom svog odrastanja, koje je ispričao za "Story".

"Kao dete sam voleo banane, ali nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je podelim sa bratom. Danas idem u restorane i biram najbolja jela, ali ništa ne može da nadmaši ukus te banane. Bogatstvo koje ću ostaviti svojoj deci nije materijalno, u pitanju su vrednosti i učenja" - rekao je on o svom odrastanju u velikom siromaštvu.

Siniša ponovo uz svoju dragu, ceo grad će se dići na noge zbog njega!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 11:57 U Italiji je odjeknula i poruka harizmatičnog košarkaškog trenera Sasarija Ðanmarka Poceka! Siniša Mihajlović, Foto: printscreen Srpski trener Siniša Mihajlović, koji se leči od leukemije, u petak bi ponovo trebalo da predvodi fudbalere Bolonje uz teren na meču protiv SPAL-a u utakmici Seriji A, prenosi Gazeta delo Sport.

Sa svojom suprugom Arijanom je našao mir, ali imali su oni težak period, pogotovo kada je sedmo dete bilo na putu:

"Pre nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je bila prekinuta. Imati bebu sa 50 godina, na neki način, lili kao da je prvi put. Moja žena pati zbog toga, vidim to. Noću, pre spavanja, ta misao se uvek pojavi."

Siniša Mihajlović

printscreen

Siniša Mihajlović, Foto: printscreen

Mihajlović ima jednu želju koja ne može da se ostvari:

"Voleo bih da mogu još jednom da zagrlim pokojnog oca, koji je u mom odsustvu , u 69. godini, preminuo od raka pluća. S druge strane majka me i dalje gleda istim pogledom kao kad sam bio mali. Ona ne govori italijanski, moja deca malo znaju srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu, vidim poglede među njima i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav"- izjavio je on.

Bliži se rastanak, Milojević progovorio o odlasku fudbalera koji je uveo Zvezdu u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:51 Crvena zvezda će saopštiti transfer kada bude završen! EL Fardu Ben i Vladan Milojević, Foto: Marko Metlas * Uveo je Zvezdu u Ligu šampiona prošle godine * Njegova dva gola protiv Salcburga navijači neće zaboraviti * Bio je motor ekipe prošle sezone Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je istakao da mu je veoma teško pao odlazak El Fardu Bena, jer je svaki trenutak emotivan sa njegovim fudbalerima!

Kako prenosi magazin "Story", slavni fudbaler je izgubio kosu tokom lečenja, a on je zamolio da ga deca ne posećuju da ga ne bi videla u teškom stanju, jedino supruga ima dozvolu da ga poseti!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!

 

Komentari (1)

Lena

28.08.2019 20:03

Dragi Sinisa,zelim Vam brzo ozdravljenje.Ali zao mi je sto svoju decu niste naucili maternji jezik.I sto vec odrasle devojke,koje su bile u rijalitiju,stitite od bolesti.Sve je to sastavni deo zivota.One treba sada Vama da budu podrska.Svako dobro,