Nikola Ninković
Foto: Marko Metlaš
Nikola Ninković

Foto: Marko Metlaš

Nikola Ninković, Foto: Foto: Marko Metlaš

"Nestašni dečko" srpskog fudbala, talentovani fudbaler koji se često sukobljavao sa navijačima na stadionu koji su mu zviždali, mogao bi da se vrati kući!

Posle sjajne sezone u dresu Askolija u Seriji B, Ninković je skrenuo pažnju i klubova iz elitnog ranga italijanskog fudbala. Tako je trener Verone Ivan Jurić pred upravu kluba postavio zadatak da angažuje Ninkovića.

Hrvatski stručnjak vidi srpskog vezistu kao bitan deo tima u narednoj sezoni. Interesovanje Verone bi moglo da pokvari planove crno-belima, ali kada je pitanju fudbaler iz Bogatića, uvek je sve moguće. To je pokazao u prethodna dva meseca, kada je zablistao na terenu i postao prva zvezda Serije B.

Gotovo da nije bilo utakmice na kojoj Ninković nije imao zapažen učinak u vidu pogotka ili asistencije.

DA LI BI NINKOVIĆ TREBALO DA SE VRATI U PARTIZAN?

 

Ninković je dres Partizana nosio do 2016. godine, kada je otišao u Kjevo. Naredne četiri godine proveo je u italijanskim klubovima, ali bez učinka kakav se od njega očekivao, sve do prošle sezone, kada je konačno pokazao zašto je pre pet godina bio jedan od najvećih talenata u našem fudbalu.

Ognjen Ožegović

FK Partizan

Ognjen Ožegović, Foto: FK Partizan

Nikola već individualno trenira u Humskoj, a prošle nedelje je na stadionu Partizana čak i odigrao teniski meč s Nemanjom Vidićem.

Partizan bi mogao da vrati još jednog igrača. U pitanju je Ognjen Ožegović, koji je trenutno bez kluba, tako da za njegov dolazak Partizan ne bi morao da plati obeštećenje.

Poslednji tim za koji je igrao 26-godišnji napadač je Darmštat, član nemačke "cvajte".

PROČITAJTE JOŠ: